Идеи за коледни подаръци за мъже

1
Добави коментар
plamiii
plamiii

След жените дойде ред за избор на коледни подаръци и за любимите мъже. Съпругът, приятелят, бащата, синът, братът, свекърът и тъстът заслужават специално внимание. Идеи за коледни подаръци за мъже.

Мъжете също много обичат подаръците, въпреки че рядко показват силни емоции при получаването им. Хубавото е, че са по-малко капризни от жените и  почти винаги си носят или използват подарените вещи. Освен това често проявяват чисто кавалерски жест или сантименталност и употребяват коледни подаръци без да са им по вкуса, само защото са от скъп човек. И все пак да се постараем повече при избора на коледен подарък за любим мъж, за да покажем жест на внимание, уважение и обич.

Ето и нашите идеи за коледни подаръци за мъже:

1. Електрически уред Мъжете и техниката са сложна, но добре синхронизирана система. Или казано с други думи – мъжете обичат електрическите уреди. Ако сте достатъчно платежоспособни, зарадвайте го със система за домашно кино. Ако сте с по-ограничен коледен бюджет, подарете му електрическа самобръсначка. Това са нашите топ предложения, но има още много варианти, които оставяме на вашето въображение и на неговите нужди и желания. коледни подаръци

2. Елегантен часовник Мобилните телефони упорито се стараят да изместят ръчния часовник като полезна вещ, но не могат да се конкурират с него като моден аксесоар. Скъпият часовник е коледен подарък, който не всеки може да си позволи, но със сигурност носи огромна радост на притежателя си.

3. Ефектно бижу Ако някой ви е казал, че мъжете не обичат бижутата, излъгал ви е! Но бъдете прецизни в избора си и изберете ефектно мъжко бижу, а не кичозна дрънкулка, с която да го направите по-скоро смешен. Мъжката линия бижута, която ви предлагаме, би задоволила и най-изискания вкус.

4. Яке, сако или риза Мъжът винаги има нужда от спортно яке, елегантно сако и риза, подходяща както за официални случаи, така и за офиса. Вие може да се справите перфектно с избора на модел, но проучете в детайли размера на мъжа, за да не се изложите с коледния подарък. Разбира се, опцията смяна в магазина никак не е за пренебрегване. 5. Суитчър, пуловер или тениска Ако мъжът, за когото е предназначен коледният подарък, е спортна натура, има три супер успешни предложения – суитчър, пуловер или тениска. Анимационната щампа е допълнителна червена точка към добрия избор.

6. Дънки или панталон Трудна за избиране покупка, идеален коледен подарък. Тук договорката за смяна в магазина е повече от задължителна, но ако познавате добре мъжа, със сигурност ще се справите блестящо с тази задача. коледни подаръци

7. Секси бельо Секси бельото е коледен подарък, който винаги носи еротични послания, затова внимавайте на кого го подарявате. Освен това не пропускайте да съобразите избора си с това дали предпочита да носи боксерки или слипове. Важно е!

8. Шапка, шал и/или ръкавици Зимното трио шапка, шал и ръкавици е възможно най-добрият коледен подарък, както в комплект, така и поотделно. Модни аксесоари, които предпазват от зимния студ, какво по-хубаво от това?

9. Интересна книга Подарете на мъжа книга, за да му осигурите вълнуващо приключение поне във въображението. Няма начин да не го зарадвате.

Like this:

Like Loading…