Lenovo Yoga Tablet 10 HD вече е в продажба

9
Добави коментар
kyovev
kyovev

 

Функционалност и качество

В режим Hold, теглото на устройството попада в дланта Ви, а не на пръстите Ви, което го прави по-удобен за четене и сърфиране в интернет. Режим Tilt го оформя като перфектна възможност за игране на всякакви видове флаш игри. Последният режим държи таблетът в изправено положение в режим на изчакване до удобство за гледане на видеа, слушане на музика или видео-чат.

Хардуерната спецификация на този модел показва, че той е с 10.1-инчов Full HD (1920 х 1200 резолюция) IPS екран с 10 точково докосване. Подкрепен е с мощния четириядрен процесор Qualcomm Snapdragon 400 с тактова честота 1,6 GHz и 2 GB ниска мощност DDR2 RAM.

Таблетът се захранва от литиево-йонна батерия, която обещава до 18 часа с едно зареждане. Таблетът също така осигурява 32 GB вградена памет и слот за микро карта, която може да добави до 64 GB допълнителна памет. Освен това има и 8-мегапикселова камера с автофокус на гърба, а 1.6MP HD фиксиранa фокус камера се намира отпред и е идеална за видео разговори и selfie mode.

Таблетът Lenovo притежава два предни мощни говорителя, както и Android v4.3 „Jelly Bean“ (4.4 „KitKat“ идва скоро). Свързаността включва Wireless N, Bluetooth 4.0 и GPS. За разлика от повечето таблети, таблетът Yoga 10 има страхотна аудио вградена система, която гарантира невероятно удоволствие по време на филми или музика. Имате възможност да закупите и допълнителни аксесоари към него.

Статията е предоставена от http://itexperts.bg