naicheteni: За паразитите в живота на човека!

19
Добави коментар
fenn_andrea
fenn_andrea

Паразитите могат да живеят в организма в продължение на години, дори десетилетия, адаптират се и се активират когато имунитетът се понижи. В този случай, човек изпитва слабост, отпадналост, главоболие и световъртеж, повтарящи се болки в корема, гадене, слюнкоотделяне, запек или диария, човек губи тегло или обратно, наддава на тегло.

В резултат на паразитните инфекции може да се появи псориазис, атопичен дерматит, екзема, акне, себорея, папилома, напукани пети, белене и чупливи нокти, както и възпалителни процеси в назофарингса, параназалните синуси, в гениталиите.

Смята се, че причината за хъркането е наличието на паразити в тялото.

Има няколко елементарни начини за предотвратяване на хелминтоза.

За да не бъде заразено тялото с паразити, се опитайте възможо най-често да миете ръцете си, да не ядете неизмити плодове и зеленчуци, както и поне веднъж годишно да направите изцеление на тялото от паразити.

Добри антихелминти са пелин, вратига, карамфил, вътрешните преградни стени на орехите, тъмно грозде, нар и тиквени семки.  Но, те не могат да унищожат всички яйца.

Най-силният народен лек срещу паразити и техните яйца е гъбата пачи крак. Това е най-популярната японска рецепта.

Пачи крак помага при възпалителни заболявания, има естествени антибиотични свойства, съдържа големи киличества витамин А/ дори повече отколкото в морковите/, така че те се използват за коригиране на зрението.

Но, най-важното – тези гъби лекуват helminthiases, унищожават всички видове червеи и яйцата им открити в човешкото тяло.

Никоя друга гъба няма тези свойсва,никое растение не може да се похвали с тях. Пачи крак, поради наличието на вещества hinomannozy е страховита за всички червеи, затова гъбата никога не е проядена от червеи. Веществото се разпада при температура 40 градуса, затова се суши при не повече от 30 градуса.

Тази гъба съдържа веществото ергостерол, което добре пречиства черния дроб и trametonolipovaya киселина, която се справя успешно с хепатитни вируси.

Прилагането на тази рецепта помага прочистване на черния дроб, както и премахва червеите и Giardia:

10 г сушени пачи крак се смила в кафемелачка, след това се наливат 150 мл от висококачествена водка и се оставя на стайна температура 10 дни, като се разбърква ежедневно. Не се прецежда.

Да се разклаща добре преди употреба тинктурата. Взема се вечер преди лягане по 2 ч.л. При наличие на паразити курса на лечение е 2 месеца, а за прочистване на черния дроб тинктурата се консумира месец.