Откриха ледената пързалка в Чепеларе – забавление за малки и големи през цялата година

2
Добави коментар
smolyandnes
smolyandnes

Обединените усилия на Община Чепеларе и “Джи Би Груп 21” ЕООД превърнаха тази вечер една идея за синтетична ледена пързалка в курортния град в реалност. Лентата на новата придобивка прерязаха кметът на Чепеларе Тодор Бозуков и зам.-кметът Боран Хаджиев, а тест на новото съоръжение направи олимпийската шампионка Екатерина Дафовска. Официален гост на откриването беше областния управител Недялко Славов.

 

Новата придобивка на Чепеларе ще бъде място за забавление за малки и големи през цялата година. Усещането е същото като пързалянето върху истински лед, но с намалена вреда върху природата. Синтетичната ледена пързалка облагодетелства не само спорта, тя се превръща в център на обществения живот и място, където могат да се проведат различни прояви. Когато подът не е хлъзгав, той може да се използва за редица спортни дейности, като ролкови кънки, скейт, игри с топка и др.

 

 

Параметрите на пързалката са 19м х 7м – общо 133 м2, като площта ще бъде увеличена, обясни кметът Бозуков. Феновете на кънките на лед бяха нетърпеливи и се насладиха на първото си каране в центъра на Чепеларе напълно безплатно.
Синтетичната ледена пързалка ще бъде отворена всеки ден от 10:00 ч. до 22:00 ч. За възрастни цената за 1 час е 4 лв. + 4 лв. наем на кънки, за деца от 7 до 12г. цената е 3 лв. + 3 лв наем на кънки, а за най-малките любители входа за пързалката е свободен, а наемът на кънките е 3 лв. HAPPY HOUR от 14:00ч. – 16:00ч. входа е безплатен.

 

 

За тези, които искат да закупят карти за брой посещения, цените ще са атрактивни. Изненадата за всеки с адресна регистрация гр. Чепеларе е, че входа на пързалката и наема на кънките е с -25% отстъпка. Финалът на новото съоръжение за удоволствие и спорт беше пищна заря.