Любовни хороскопи януари 2015

1
Добави коментар
pavlovbg
pavlovbg

През почти целия месец януари 2015 г. Венера – планетата на любовта, ще се намира във Водолей. От една страна Венера управлява любовните взаимоотношения с партньора, а от друга Водолей е най-ниско емоционалния знак на Зодиака. Следователно, не може да се каже, че Венера се чувства изключително добре тук. Тя желае да дава и да получава любов, но е силно задържана в действията си от слабо емоционалния Водолей. Затова на пръв поглед през януари може да бъде създадено погрешно впечатление, че хората няма да се интересуват много от сексуалната и интимна страна на нещата. Но това съвсем не е така, от Водолей се излъчва силно магнетично сексуално привличане. Само се поставя маска на привидно безразличие, незаинтересованост и дистанцираност. Трябва да подчертаем, че и когато Венера е във Водолей хората желаят да дават и да получават любов.

 

Овен В любовта при Овните всичко ще се развива прекрасно, ако те правилно планират взаимоотношенията със своята половинка. Хармонията в отношенията ще се отразява в съвместните увлечения, хоби и интереси. Януари 2015 година е благоприятно време за любов и възстановяване на страстните чувства, с които е започнал прекрасния роман. Овните ще успеят да реализират с възлюбените това, което отдавна са искали. Всяка приятна дреболия през януари 2015 година ще донесе море от емоции и радост в личния живот. Това ще позволи на двойката да се сближи още повече, а любовните отношения ще станат по-ярки. Ако в семейството на Овните има деца, то планетите ви съветват към тях да проявите повече внимание и творчески моменти. Във възпитанието на децата трябва да присъства свободата, която в бъдеще ще им помогне да осмислят понятието „отговорност“.

 

Телец През януари 2015 година Телците ще бъдат склонни да драматизират личния си живот. Душата им ще се нуждае от буйни страсти, бурни емоции и смяна на скучната им природа. Не е нужно да търсите всичко това извън семейството си, може да разкрасите сами любовта си с по-ярки тонове. Важното е да имате желание да създадете силни отношения с близкия си човек. Любовния хороскоп за януари 2015 година ви съветва да не сдържате любовните пориви. Именно те са в основата на хармоничното семейство. През втората половина на месеца, много Телци ще поискат не само да зарадват, но и да изненадат своята половинка. Всичко ще способства за това, така че – дерзайте! Не сдържайте фантазиите си, а в пълна сила разкрийте искренните си чувства.

 

Близнаци Ако Близнаците правилно планират новогодишните празници, то през януари 2015 година ще намерят време за романтика и уединение с любимия човек. Може да украсят отношенията с доза вълшебство, за да станат чувствата още по-прекрасни и силни. Отпуска за двамата през януари ще вдъхнови Близнаците за благородни постъпки. Акцентирайте се върху една връзка, не давайте поводи за ревност у възлюбения си. Направете нещата именно така, ако това не е бреме за вас. Любовният хороскоп за януари 2015 година препоръчва да се чакате любовта, а да действате сами. Ако в семейството на Близнаците има деца, то те ще ги учудят със своите постъпки.

 

 

Рак В любовните отношения Раците ще отстъпят лидерството на своя партньор. Уви, през януари 2015 година ще им се наложи да заемат позицията на „втора цигулка“. Възлюбените ще командват и диктуват правилата. Но Раците няма да мълчат и да се съгласяват с всичко. Любовният хороскоп за януари 2015 година съветва да не провокирате конфликти в любовните отношения. За изглаждане на ситуацията ще помогне близостта и пламенните страсти. Ако в семейството на Раците има деца, то през януари 2015 година те ще ги озадачат със стремежа си към хазартни игри. Трябва много бързо да отдалечите детето от това пагубно увлечение.

 

 

Лъв В личния живот на Лъвовете през януари 2015 година не всичко ще се подрежда гладко и успешно. Отношенията с любимия човек ще бъдат заоблачени от конфликти и спорове. Уви, даже и новогодишните празници няма да минат без тях. Всичко ще е следствие на това, че Лъвовете не искат да правят компромиси и да изпълняват това, което иска от тях партньорът им. Любовният хороскоп за януари 2015 година ви съветва да не се разстройвате по този повод. Изясняване на любовните отношения се случва във всяко семейство. Успокойте се и всичко с времето ще се подреди. През този месец с децата трябва да общувате като с приятели. В тези случаи ще има взаимно разбирателство и отношенията ще бъдат отлични с децата. Те моментално реагират на искренността и в отговор на това ще „платят“ със същото.

 

Дева Любовният хороскоп за януари 2015 година съветва Девите да не крият своите искренни чувства и напълно да разкрият любвта си към избранника си. В личния живот ги очаква успех, затова не трябва да сдържат страстта и ярките си емоции. Самотните Деви през януари ще бъдат „пронизани“ от стрелата на Амур. Те няма да скучаят и е възможно да се запознаят с интересни партньори. Очаква ви много незабравима и романтична среща. Девите, които имат семейство и деца ще ги дарят с празнично настроение. Най-добрият подарък за децата през януари 2015 година ще бъде близкото и топло отношение. Такива „подаръци“ се запомнят за цял живот и се ценят повече от останалите.

 

 

Везни В любовните отношения при Везните ще се наблюдава повишена активност. Любовният хороскоп за януари 2015 година препоръчва да се отървете от неопределеността и най-накрай да признаете любовта си към своя избранник. Или обратното – приключете отношенията, които ви тежат. Този месец е подходящ за активна работа над предишни грешки и недостатъци. Ще се появи хармония и любов в страстите и в чувствата. Семейните Везни ще помогнат на децата си да реализират плановете и мечтите си. Това се отнася не само за малки, но и за по-големите, поотраснали деца. Не се препоръчва през януари да тръгвате на далечно пътуване. Но, ако пътуването е планиране вече, то трябва внимателно да проверите наличните документи, билети и багаж.

 

Скорпион Много Скорпиони през януари 2015 година ги очаква поредица от любовни приключения и романтични подвизи. Къде ще ги намерят и как ще ги организират, това ще решат самите Скорпиони. Любовният хороскоп за януари 2015 година препоръчва да не изпускате семейните отношения със съпруга/съпругата. Към тях можете да добавите парченце романтика, страст и искренни чувства. Иначе, близостта ще стане „сива“, а любовта ще бъде сменена с ревност и конфликти. През януари трябва да избягвате излишната емоционалност в отношенията. Най-доброто средство за хармония в чувствата ще бъдат промените в съвместния живот. За да намерят взаимно разбирателство с децата си, родителите Скорпиони трябва грамотно да планират сценария за новогодишната ваканция.

 

Стрелец Отношенията с близкия човек при семейните Стрелци, с тези, с които са в последно време, никак не ги удовлетворяват, те не усещат любов и нежност, а само потребителско отношение. Самотните Стрелци ще могат през януари да си отделят повече време от обикновено на себе си. Ще посетят салон за красота, ще отидат на сауна или някъде, където име добре и ще успеят да се отпуснат.

 

 

 

Козирог Празник, гирлянди, елха и веселие… Уви, за разногласия с любимия човек през януари 2015 година, Козирозите ще намерят и време и повод. Необходимо е погледнат на възникващата ситуация в личния им живот обективно. Може би Козирозите твърде много изискват от избранника си! Или обръщат внимание на дреболии? Любовния хороскоп през януари 2015 година препоръчва да се обърнете за съвет към приятели. Те ще ви подскажат изход от създалото се положение в семейството. Затова пък с децата през януари 2015 година ще имате страхотни отношения. Ще има пълно разбирателство, радостно настроение и благодарение на това празниците и развлеченията ще преминат отлично.

 

 

Водолей В личния живот на Водолеите през януари 2015 година предстои сложен период. Ако любовта е отминала, ще бъде много трудно да я върнат. Особено, ако Водолеите нееднократно са размисляли за раздяла с любимия човек. Любовния хороскоп за януари 2015 година съветва да не бързате, а всичко внимателно да претеглите. Ако чувствата не са съвсем угаснали, то огънят на любовта може отново да се разпали. Във възможностите на Водолеите е да удиви, порази и вдъхнови своя избранник. Важното е да направи това внимателно, без излишна креативност. Що се касае до децата, то през януари на тях ще им хареса оригиналността на Водолеите. Те ще се радват да променят скучното ежедневие с весел и забавен празник.

 

 

Риби Хармоничните семейни отношения могат да бъдат нарушени от постоянните сривове на настроението на Рибите. През януари 2015 година те ще бъдат емоционални, уязвими и особено чувствителни към себе си и към своя избранник. Във връзка с това, могат да се появят разправии, спорове и конфликти в семейството. Любовният хороскоп за януари 2015 година препоръчва да организирате съвместна почивка с любимия човек. Тогава любовта отново ще запали страстта. Малките деца само ще радват Рибите през този месец. А поотрасналите, обратно, ще шокират родителите си със своите неординарни постъпки и оригинални увлечения.