Преместване на офис в София

3
Добави коментар

Търсите надеждна фирма за преместването на вашия офис в София?Открихте я.Транспортни услуги София е фирма с дългогодишен опит в сферата на транспорта и хамалските услуги.Разполагаме с екип от опитни хамали,обемни товарни микробуси и камиончета с падащ борд,благодарение на които можем да Ви предложим едно гладко и безпроблемно преместване на вашето имущество.

Имаме добър опит в преместването на:обзавеждане,оборудване,апаратура,машини,стоки,пиана,сейфове,жилища,офиси,складове,търговски обекти,учреждения и други предмети за района на София и цяла България.

Извършваме още допълнителни услуги по демонтаж,опаковане и монтаж на мебели.Разполагаме с широк набор от опаковъчни материали за едно безопасно преместване на вашето имущество.Всяка една вещ бива внимателно изнасяна,подреждана и укрепвана в превозното средство с което свеждаме до минимум евентуални повреди при пренасяне и транспортиране на предметите.

Предлагаме безплатен оглед на място за да се запознаем с всички особености по преместването на вашето имущество при, който изготвяме оферта с окончателна цена.

В случай, че решите да ползвате нашите услуги, ние напълно ще оправдаем вашите очаквания за качество и цена на желаната от вас услуга.