мебели за всеки дом

10
Добави коментар
4stupki
4stupki

Д о б р е      д о ш л и!

Искате ли да внесете благотворната сила на природата във вашия дом? Сега е възможно с помощта на нашите мебели.
Производството на екологосъобразни мебели намира приложение в нашата страна поради големите количества дървесина  от бял бор в региона на Родопите.

 Нашите мебелите се произвеждат от естествени материали по начин , който не води до замърсяването на околната среда. Характеризират се с високото си качество и здравина. Обзавеждането с екологосъобразни мебели осигурява  здравословен начин на живот, като това ги отличава от мебелите, произведени от  ПДЧ и МДФ, които са слепени със синтетични  лепила, съдържащи свободен формалдехид и фенол.
 

 

 
 

 

Мебели за спалня – легла, спални комплекти, скринове, нощни шкафчета,гардероб , тоалетка

Защо спално обзавеждане по поръчка?.
Защото спално обзавеждане по поръчка е съобразено изцяло с вашите нужди и вашият вкус. Едно от големите предимства за спално обзавеждане по поръчка е, че можете да използвате вашето пространство по-ефективно. Ние знаем как най-добре да разпределим спалното обзавеждане и вие ще се възползвате от всеки квадратен сантиметър от вашата спалня.
Ние може да ви покажем гениални решения, за максималното използване на вашата спалня, гардероб и скрин, които ще създадат полезно пространство.

 

 

 

Може да избирате цветове, материали  които най-много ви подхождат.

 

Дизайн и функционалност на кухните израбонени в перфектна хармония с висококачествени материали и уникални комбинации, съответскващи на съвременния начин на живот и отговарящи на нуждите на домакинството. Изборът и Ваш!

 

 

 

Ние сме наясно важното значение, което има хола за дома и се стремим да създадем в интериора му индивидуалност, движение и стил, със съвременни и елегантни мебели, отговарящи на вашето виждане за красив дизайн у дома.