Непорочната Джейн наследи Грозната Бети

1
Добави коментар
biserkostadinov
biserkostadinov

Новата комедийна поредица по латиноамериканска теленовела спечели „Златен глобус“ за главната си актриса Джина Родригес и идва у нас по „Фокс лайф“ от 13 май, всяка сряда в 21 ч.

Продукция на телевизия CW, която снима „Дневниците на вампира“ с Нина Добрев, „Непорочната Джейн“ / Jane The Virgin вече се нареди и сред 10-те най-добрите тв сериала на 2014 г. според Американския филмов институт – заедно с „Американците“, „Игра на тронове“, „Как да ни се размине за убийство“, „Хирургът“, „Момчетата от Медисън авеню“, „Оранжевото е новото черно“, „Силиконовата долина“, „Фарго“ и Transparent, като последните два също взеха награди.

Сюжетът: 23-годишната Джейн Вилянуева е научена от строгата си баба, че теленовелите са върховната форма на развлечение, а жените трябва да пазят невинността си на всяка цена… тъй като собствената й дъщеря е родила още на 16.

Внучката следва, за да стане учителка, се подготвя за брак с прекрасния си годеник, който подкрепя решението й да остане девствена до сватбата. Разсеяна гинеколожка обаче я опложда със спермата на друга двойка, която очаква в съседната стая своя последен шанс за бебе.

Заедно със съпругата си Петра биологичният баща Рафаел, който се оказва шеф на Джейн, я убеждава да износи детето като сурогатна майка. Но дали тя ще е готова за бременност, без да е правила секс… и дали ще е склонна да се раздели с детето си, когато то пристигне на бял свят? Животът на Джейн заприличва на латиносериал…

Самата Джина Родригес е на 30 и преди това се е снимала в ролята на Бевърли от друга сапунка – „Дързост и красота“.