Хороскоп за 2017 – Edna.bg

1
Добави коментар
Dunavska
Dunavska

Какво предвещават звездите за 2015 година отдавна забравихме. Факт е – „Всяко чудо за три дни“. Скоро, след няма и година на вратата ни ще почука 2016 година и като съвременни хора ще я посрещнем вече наизустили хороскопа си. И китайският и европейският, и дупнишкият, и алжирският (с не много добър превод, но основните параметри са ясни).

За друго става въпрос: в бързината, с която прелитаме през ежедневието, ангажирани с разрешаването на възможни и невъзможни задачи, ето я – Новата 2017 – въпреки тълкувателите на Нострадамус.

2017 като цяло ще е година на зодиите. Ще премине под техните знаци, както в началото на лютата зима, така и в два поредни дни през пролетта и златната ноемврийска есен. Мнозина ще се запитат: „Къде остана лятото?“. Лятото си е, където трябва да е.

Та…

Водолей – Не, не е грешка. През 2017 година, Годината на Рошавата Лама според близкоизточен хороскоп, водолеят ще открие годината, така както бизонът ще я закрие. И това не се дължи на преподреждането на планетите. Невинаги звездите правят съдбата ни. Понякога трябва да се стремим да погледнем и назад, където предците ни са оставили нещо, макар и едва забележимо по широколистния дъб. Но това е теория непотвърдена. Суха и все още пропукваща се материя.

Слон – Никой не е по-голям от слона, дори и хлябът. Единствено в случаите, когато хлябът е по-голям.

Боб – биологичен вид, пренесен в Европа по време на великите географски открития. Чака ви пътуване и връщане веднага след това.

Чин хуа хуа – малки разочарования, средни разочарования и наднормено тегло в рамките на първото тримесечие.

Воден лук – или по известен като малка луковичка. Сложна зодия, особено през 2017 година. Реформи, поправка на покрив, излизат на преден план скрити танцови заложби. Възможни проблеми с бял кон с черна грива (не е сигурно).

Балон – зодия като всяка друга.

Съвкупност от качества, които не са ви присъщи. Ще бъдете разобличени в подстрекаване на група хора към занимания с нетрадиционна медицина.

Внимавайте с косата, доста уязвима е в периода на третото тримесечие.

Айсберг – буквално означава Ледена планина, но не и сутрин. Не и през май. Какво повече? Силни натури, винаги добре пременени, с вкус. Носете жълто.

Забележителното за 2017 е, че бидон, клонка, комин, антипасти, лале, възклицание и още немирните напръстник и кочияж се вливат, събират се в една – трепетната зодия на така наречените меридиански първородни знаци. Но термините не дават представа… Затова изброените могат да се считат като една консистенция от мъдрост и големи спортни успехи. Обедите, обедите с роднини и с млади представители на семейството, те ще доведат до желаните резултати в службата.

Аспирин – зодия, за която се говори малко по телевизията, защото ще бъде реклама. Плодородна година на представителите на зодията. Посадете дърво или Райграс, стига да е реклама.

Рог – млада зодия, все още в началото на пътя си. Романтици и с акне. Може да бъде премахнато механично или с усмивка. Бъдете щедри към по възрастен или друг познат.

Мога да говоря още много. Не споменах – влачещ бръмбар, телец, ден, вълнен шал и много други. Ако ви интересува информация за тях, най-добре надникнете в блога ми. Там заедно с Теофан сме начертали по-важните стъпки, пътя по който да се движат мечтите.

И за финал, подхвърлям – първото бебе за 2017 година се очертава да е момиче или момче. Зависи от пола на детето… и от Меркурий.