Мика Стоичкова с документален филм и нов проект » Моден свят

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Вече почти от половин година, Мика Стоичкова живее в Маями и няма индикации скоро да се завърне в България. Тя споделя екзотични снимки от Бахамите, от круизи, но до този момент не бе разкривала с какво се занимава в Америка. Тя доказа, че е много активна личност и адреналинът е в кръвта й, но сега открито споделя за ангажиментите си зад Океана.

„И тук продължавам да следвам мечтите си. Винаги съм се занимавала с много неща, обичам да опитвам и да осъществявам докрай всяко нещо, което си наумя. В момента работя в телевизията в Маями. Подготвям уникален спортен документален филм. Продължавам да действам по личните си творчески проекти. Модната ми линия ще се разрасне още повече, а съвсем скоро ще ви изненадам с много интересен сайт www.mikamarstyle.com, който ще скъси дистанцията България – Маями, нещо, което на този етап не се е случвало“, обясни за сп. „Всичко за жената“ дъщерята на Камата.

Тя не крие и че вдъхновение за проектите си черпи от новата си любов, чиято самоличност най-вероятно ще разкрие в своя сайт.