Мария по-щастлива от всякога! С Гущеров ще си имат бебе!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Фолк певицата Мария направи сензационно разкритие в ефира на Нова ТВ. Вече законната съпруга на Християн Гущеров разкри в предаването на Гала- „На Кафе“, че се чувства изключително щастлива от факта, че вече е омъжена жена и има за съпруг точно мъж като Християн Гущеров. 

В родния ефир Мария се похвали, че съпругът ѝ е изключително мил и грижовен, а дъщеричката ѝ направо го обожавала, както и той нея. Фолк миньончето обаче успя да накара Гала буквално да си глътне граматиката и да зяпне от удивление, след като съобщи,

Advertisement:

Advertisement:

че с Християн вече няколко пъти са обмисляли идеята да имат общо дете и то много скоро щяло да се появи на бял свят. Разбира се, след тези думи Гала предположи, че певицата вече е бременна и именно за това с Гущеров толкова са бързали да се оженят. За никой не е тайна, че Мария и милионерския син сключиха брак за по малко от 2 месеца, след като Мария се съгласи да се омъжи за него. Именно това наведе на мисълта, че Марчето може ѝ да е бременно.

В крайна сметка се оказа, че Мария не е бременна от Гущеров и не за това

са бързали толкова със сватбата. Самата фолк певица обаче разкри, че със съпругът ѝ са говорили за деца и са решили да започнат с опитите веднага щом се позатопли, защото искали бебето да се роди най-късно в началото на другата година. Дали обаче Бог ще ги дари толкова бързо с дете само той си знае. Важното е, че певицата отправи молба към него да я дари с рожба много скоро, а не както с Марая, когато певицата зачена ин витро след около 6 години неуспешни опити да зачене от Димитър Андонов, припомниха колегите от kliuki.net.