Скандал! Алекс Раева довърши Слави Трифонов!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

По всичко личи, че любимата, която Слави Трифонов никога няма да успее да забрави е Алек Раева! Не голямата им любов, обаче е причината шоуменът да не може да забрави някогашната си беквокалистка, а факта че тя успява да го нарани при всеки един удобен повод!

Поредната рана, която Раева нанесе в, така или иначе доста изтерзаното сърце на Дългият е по-дълбока, от колкото някой е предполагал, че е възможно! Всъщност, близки до Слави разкриват, че с последната си постъпка Алекс направи го е довършила! Оказва се, че Раева, която в

Advertisement:

Advertisement:

последно време се подвизава като водеща на „ Х фактор” няма да удостои бившият си шеф и любим с присъствието си, по време на грандиозният концерт, който организира в Арена Армеец, съобщават колегите от kliuki.bg.

Оказва се, че Алекс е силно обидена от отношението на Трифонов към нея. Слави не се обадил лично на някогашната си любима, а накарал Евгени Димитров – Маестрото да я покани вместо него. Това, по принцип не би вбесило Раева. Тя, обаче разбрала, че е единствената, която шоуменът не е поканил лично! Факт, който прелял чашата

на търпението и и тя отказала поканата за участие.

От екипа на Трифонов, обаче обясняват поведението му по много прост начин – навремето Слави наистина много е обичал Алекс, дори и предложил брак, но тя отказала! Решавайки да напусне шоуто му, Раева автоматично напуснала и живота на Трифонов, с което го наранила жестоко. От тогава, Дългият не ще и да чуе, за нея, защото спомените все още му причиняват болка, въпреки деветте отминали години. Раева, обаче, приема поведението му като обида и само си търси повод да го нарани, при това публично!