Блатечки се връща в „България търси талант“

1
Добави коментар
vkdimitrov
vkdimitrov

Актьорът Асен Блатечки се връща за бис в журито на „България търси талант”, научи „Монитор”. Най-страстният пушач в БГ киното е намерил пролука в напрегнатия си график и ще оценява зевзеци между участията си в пет театрални постановки и грижите за 4-месечния си син Борил.

Блатечки пръскаше позитивизъм и закачлива ирония и в четвъртия сезон на шоуто на bTV, а по време на кастингите бе посрещан като рок звезда – раздаваше по час автографи и трудно стигаше до сцената без помощта на охрана.

Сред звездите, с които продуцентите от „Седем осми” водят преговори, е и Глория. Примата на фолка вече работи с екипа на Слави Трифонов по първия сезон на „Мюзик айдъл”, когато стимулиращото й „не” за участниците се превърна в част от градския фолклор.

На скамейката на „България търси талант” тази пролет от bTV се опитват да сложат и бизнесдамата Дарина Павлова. Тя е фен на американския вариант на формата, където жури са Хауърд Стърн и топмоделът Хайди Клум. Павлова е приятелка със скандалния радиоводещ и вече се е консултирала с него коя е по-печелившата тактика на оценяващ – да си лошото ченге, което разплаква кандидатите за слава, или да извадиш на показ най-добрите качества и на най-големия неудачник. Вдовицата на Илия Павлов все още се колебае дали да приеме предизвикателството, защото има прекалено много ангажименти в Италия.

Предварителните кастинги за четвъртия сезон на „България търси талант” започват този уикенд от Варна и Пловдив. Кандидатите за слава трябва да са изпратили в аванс информация за себе си и причудливите си хобита на [email protected], напомнят от „Седем осми”. Възрастови ограничения за ентусиастите няма, няма и таван за демонстрацията на уменията им, стига да са в сферата на добрия вкус и хумора (бел. авт., в предходните епизоди мъж се опита да изтегли кола на сцената с пениса си, с което предизвика по-скоро отвращение).