ЗАЩО АКСЕСОАРИТЕ СА ВАЖНИ?

0
Добави коментар
terimims
terimims

Дрехите може да представляват по- голямата част от облеклото ни, но аксесоарите са от много по- голямо значение. Обърнете внимание, че прекарвате толкова време да пазарувате ефектни дамски шалове например, колкото отделяте и за закупуването на стилни елегантни рокли. Както твърди Дж. Армани:

„ Аксесоарите са важни и стават все по- важни с всеки изминал ден.“

Не само екипът на дамски онлайн магазин “COOKIE FASHION”смята, че аксесоарите и дрехите имат еднакво значение за външния ни вид. Те си сътрудничат, за да създадат комбинация, която изразява  стилa ни и това кои сме ние всъщност.

Подобно на дрехите, определени аксесоари са подходящи за определени ситуации. Един тоалет лесно може да намери приложения в различни ситуации само ако добавим различен и подходящ аксесоар към него.

Да вземем за пример едно основно облекло: бяла риза и чифт тесни дънки в тъмен цвят. Използвайки аксесоари и единствено аксесоари, вие може да прибегнете към този аутфит в три различни ситуации.

1. Когато сте на шопинг и обяд с приятелки, вие може да комбинирате това облекло с едно дръзко, цветно бижу, чанта, която небрежно да носите през рамо и чифт кожени ботуши. Ако към всичко това добавите сламена шапка и актуални слънчеви очила, то тогава ви се гарантира един небрежно- елегантен външен вид, който ще ви осигури едновременно комфорт и самочувствие.

2.Със същото облекло напълно успешно може да постигнете невероятен ансамбъл, подходящ за петъчните дни в офиса. За целта е необходимо да добавите черни елегантни обувки с ток средна височина и издължена предна част, както и перлена огърлица и кожена чанта в неутрален цвят. Тъкните черни колани и ефектни дамски шалове са другите две неща, които може успешно да добавите към всичко това и успехът ви е гарантиран.

3.Ако искате да изглеждате шик по време на неофициална вечеря, то тогава е необходимо само да замените обувките с по- високи, както и да не забравяте задължителните за това аксесоари- ефектни пръстени и обеци например.

Както виждате едно и също облекло може да се  носи в три различни ситуации. Необходимо е само да сложите подходящите за всяка ситуация аксесоари.

Аксесоарите определят стила

Аксесоарите подчертават твоя стил, вкус и предпочитания. Те също така предоставят безкрайни възможности за облеклото, помагайки ви да извлечете най- доброто от нещата, които притежавате. Дрехите може да заемат голяма част в гардероба ви, но аксесоарите са важните детайли, от които се нуждаем, за да завършим успешно външния си вид.

Съществува огромно разнообразие от аксесоари, които да подхождат на уникалната ти личност и стил, но според екипа на дамски онлайн магазин “COOKIE FASHION”има няколко стандартни неща, които всяка дама трябва да притежава. Тези аксесоари са основни и подходящи за всеки гардероб.За да бъдете готови за всяко едно събитие и никога да не ви липсват подходящите аксесоари е необходимо да притежавате следните няколко неща:

v  Перлената огърлица е вечно актуален, класически аксесоар, който сякаш никога няма да остарее. Може да  добавите това бижу към всякакъв вид облекло и то винаги ще бъде подходящо. Не се двоумете да похарчете малко повече пари, за да се сдобиете с този аксесоар, тъй като може да бъдете сигурни, че ще го ползвате с години.

v  Другият основен аксесоар, които трябва да притежаваме, е масивния колан. Изберете го в черен или кафяв цвят. Може да се подсигурите и с двата цвята за по- сигурно. Съществуват и варианти, които от едната страна са черни, а от другата в кафяв цвят, което от своя страна ги прави доста практичен и икономичен вариант. Коженият колан се явява задължителен аксесоар към определи дрехи, така че е абсолютно задължително да го притежаваме.

v  Капелата е третият основен аксесоар, който е изключително предпочитан през летните месеци. Капелата, изработена от олекотен материал, както и с широка козирка е идеалното решение. Изберете я в неутрален цвят, така ще може да я носите през повече дни и ще може да я комбинирате много лесно с почти всички дрехи, които притежавате, включително и със стилни елегантни рокли, когато ви предстои излизане вечер.

Сами по себе си дамските чанти, ефектни дамски шалове  или лентите за коса може да не означават нищо. Когато са комбинирани с правилните дрехи, аксесоарите ни помагат да създадем подходящия външен вид. Аксесоарите са важни не по- малко от дрехите. Освен това те ни предоставят безкрайни нови възможности, за да изразим себе си. Благодарение на тях ние може да изглеждаме стилно от глава до пети.