Runner: Много се радвам, че Цветан Цветанов беше оправдан

18
Добави коментар
stefanhr
stefanhr

Още от самото начало беше ясно: делото срещу бившия вътрешен министър Цветан Цветанов е отмъщение на мафията, която не можеше и едва ли ще му прости, че съсипа голяма част от бизнеса й. Но това не променя абсурда в цялата история.

Искаха да го осъдят, защото не упражнил контрол спрямо хора, които са му направили мръсотия. Добре де, не е ли близко до акъла, че явно нещо му е попречило – дали от липса на съответния сигнал до него или нещо друго, няма значение. Mисълта ми е, че той има личен интерес да попречи на хората, работещи срещу него. Няма как да не е реагирал, понеже не е искал. Тогава защо е това абсурдно обвинение?

Какви са фактите? Злонамерени виртуални драскачи лъжеха, че ГЕРБ подслушват, а в същото време не излезе нито един запис в тяхна полза. Hали помните – всички флашки бяха във вреда на ГЕРБ. Следователно някой друг е подслушвал. Как изведнъж жертвите се оказаха виновни? Tук и дете ще се смее.

Сега обвиняват Цацаров заради задкулисни уговорки. Не го знам що за човек е, но поне в този случай е невъзможно да осъди подсъдимия, който всъщност е невинен. Нямам представа какво искат злонамерените интриганти и за какво настояват, обаче не можеш да съдиш човек без да е извършил престъпление и на всичкото отгоре да нямаш законово основание да го пипнеш.

Просто не виждам накъде по-невинен може да е Цветан Цветанов. Затова призовавам: спрете да му измисляте грехове! Достатъчно е само да благодарите за свършената от него работа.