Колие синьо ангелско сърце Sumni

1
Добави коментар
kstanishev
kstanishev

Натиснете тук
Упътване за пазаруване

Ако желаете да закупите някой артикул от онлайн магазина е нужно да направите няколко много лесни неща. Ако желаете един брой от даден артикул, можете просто да натиснете бутона „купи“:

Ако желаете повече бройки, или самия артикул има допълнителни опции за избор, можете да изберете желаните от Вас опции чрез отваряне на на продукта:

До бутона „купи“ тук има бутони „+“ и „-„, с които можете да увеличавате броя артикули, които желаете да закупите. Избирате желаната бройка и натискате бутона „КУПИ“

Ще получите съобщение, че продукта е добавен в кошницата.

При натискане на самата кошница, ще видите продуктите, които сте добавили в нея и можете да пристъпите към закупуване чрез натискане на бутона „купи“.

Ако имате профил, можете да влезете в него, за да спечелите допълнителни бонус точки от покупката си. Ако за пръв път пазарувате от нашият онлайн магазин, можете да се регистрирате. Ако пък не желаете да правите нищо подобно и просто искате да си закупите нещо, можете да изберете „плащане без регистрация“.

След натискане на бутона „ПРОДЪЛЖИ“ или „ВХОД“, в зависимост дали имате профил или не желаете да си правите такъв, ще отидете на стъпка 2: Данни за плащането:

Вписване Вашите данни, а именно:
* две имена
* населено място
* телефон за връзка
* адрес за доставка
* електронна поща (e-mail)
и натискате „ПРОДЪЛЖИ“.

Ако сте закупили стока/стоки на стойност по-голяма от 29,95лв, ще Ви се появи бутон „безплатна доставка“. Ако не, ще имате само избор със заплащане на доставката. Ако все пак закупувате по-скъпа стока и сте пропуснали да натиснете „безплатна доставка“, не се притеснявайте, сумата за доставка ще бъде приспадната за наша сметка.
Към момента всички продукти в онлайн магазина uteambg.com се доставят с куриер, така че просто натискате „ПРОДЪЛЖИ“.

За да не Ви притесняваме с предварително плащане, а и за да сте сигурни, че стоката, която сте поръчали ще бъде получена от Вас, работим единствено с наложен платеж. Моля, преди натискане на бутона продължи, прочетете и отбележете общите условия като прочетени. Ако имате някакви допълнителни условия или пояснения, които желаете да зададете, можете да ги опишете в „пояснения или указания към поръчката“.

На тази стъпка виждате всичко, което ще заплатите, всичко, което сте поръчали и количеството му. Натиснете „ПОТВЪРДИ“, за да изпратите всички данни към нашият онлайн екип. Ще получите известие на електронната си поща за покупката, която сте направили. Ако имате въпроси, можете да ни се обадите по телефона.