Как да изберем най-добрата компания за кредит до заплата

1
Добави коментар
teodorzahariev
teodorzahariev

Въпреки разпространеното мнение на хората, не всички компании за кредити до заплата са еднакви.

Всъщност, това е доста далеч от истината. Както при повечето други типове кредити – потребителски или ипотечни, трябва да си предвидите време да прецените предимствата и недостатъците на предлагания кредитен продукт. Всеки кредитодател предлага продукти, които имат и положителни и отрицателни черти.

Като използвате независими сайтове за сравняване на микрокредити ще можете да прегледате обективно предлаганите кредитни продукти на пазара и да видите предимствата и недостатъците, които всяка кредитна компания има. Има множество фактори, които определят разликите между финансовите институции за микрокредити, включително:

ГПР по кредита
Такси за експресно обслужване
Такси за предсрочно погасяване
Неустойки за просрочие
Дали компанията работи в събота и неделя и/ли празнични дни
Имате ли достъп онлайн за да управлявате информацията по кредита си
Изискване за поръчител

Това са само някои от факторите, за които да следите, а на сайтовете за сравнение на кредитни продукти са посочени всички тези черти, и дори повече.

Веднъж след като изберете кредитната компания, процесът за изпращане на искане за кредит е сравнително лесен. Доказани и надеждни кредитни компании като Ferratum България ще обработят заявката ви за кратко време, и ако получите одобрение ще получите сумата в същия ден. Всъщност, Ferratum може да ви отпусне до 300 лв още на първата заявка за кредит буквално за броени минути.

В заключение, уверете се че сте прегледали всички разходи, които ще направите по кредита, защото има наистина десетки компании за кредити, които предлагат различни продукти, и в крайна сметка, всичко се свежда до това, да изберете правилната компания и услуга за вас самите.