Как се обличам през през лятото

2
Добави коментар
joy88
joy88

ОбложкаА ти хареса ли тази статия?!?

Лятото е любимият ми сезон. Всичко е по- хубаво през лятото: слънцето, морето, по- малките сметки за ток, прането съхне по- бързо, по- малко дрехи върху телата ни… И като стана въпрос за дрехи, първото нещо, което изплува в съзнанието ми е любимата ми рокля, с която не се разделям вече пет години.

Сред всичките ми летни дрехи, дамските рокли са моя фаворит. А и не вярвам да има жена, в чиято колкция от дрехи да няма поне няколко рокли в пъстри и топли цветове и към същата тази колекция да прибавя всяка година по още една рокля.

Аз винаги избирам внимателно материите на моите рокли, както и на обувките си. Защото не искам само да изглеждат добре, а и да са подходящи за горещите дни. Обожавам ефирни рокли и по- леки материи, които нежно обгръщат тялото ми, а не го стягат. Такива модели мога да нося навсякъде- както в ежедневието си или когато отивам на плаж, така и в летните топли и приятни вечери в комбинация със стилни летни аксесоари.

Но освен с рокли, гардеробът ми е пълен и с дрехи от тънък деним- имам всякакви модели от дънки, гащеризони, къси панталонки, поли, ризи, якета. Обожавам дрехите от деним. С тях се чувствам свободно и удобно както през деня, така и вечерта. С подходящите съчетания стават за почти всякакви поводи.

Напоследък на пазара дори забелязвам да се предлагат разни чанти, шапки и различни аксесоари за коса от деним, които биха си подхождали страхотно с красивите ми летни обувки, които имам, а защо не и с нови сандали.

И аз, като всяка млада дама, обожавам клиновете. Имам няколко чифта, не само защото са актуални, а защото с тях ми е изключително комфортно и ги нося с туники, с дълги ризи или топове.

И какво е лятото без плаж и море. И естествено- бански костюм. Имам няколко модела в различни цветове. Да си призная, никога не гледам какво е модерно при банските. За мен е важно да са ми удобни и да се чувствам добре. Правете го и вие.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
Автор: Андон Иванов
Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL.
В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.