Бейби картофи с бекон и топено сирене-Предястия-Готварски рецепти – Рецепти за Всеки Манджа.ком

9
Добави коментар
Marauder
Marauder

 

Java Script is not activated. Before using the cookbook please enable it in your browser settings.

Бейби картофи с бекон и топено сирене

Ingredients description

1 пакет замразени или 500гр пресни, малки картофки 1 кутия топено сирене 150 гр бекон 100 мл готварска сметана 50 гр масло кашкавал или пармезан за поръсване

Приготвяне или как се готви ястието

Сваряват се картофите в подсолена вода. След това се изсипват в тавичка. Тук -там се слагат бучици масло. Върху тях се слага бекона и триъгълничетата топено сирене. Залива се със сметаната и се запича в предваритено загрята фурна. Малко преди да се изкарат се поръсват с пармезан или настърган кашкавал.

Подобни рецепти…

рецепта за Пълнен праз рецепта за Лютика рецепта за Парти кюфтенца рецепта за Запечени гъби рецепта за Ордьовър 1 рецепта за Палачинки със синьо сирене рецепта за Коктейл с шунка рецепта за Картоф в микровълнова рецепта за Шункови рулца рецепта за Дробчета с кисели краставички Покажи / скрий детайлитеВреме за приготвяне:Сложност:Страна/Регион:Цена за порция:Вегетарианско:НеБез Лактоза:НеПоследна промяна:20.02.2009 (пт) 12,24,12 UTCпрегледа:9047boriana35Коментар: 15.12.2009 (вт) 16,20,49 UTC Това ястие е страхотно. Спазих точно рецептата, но не сложих кашкавал, защото нямах.Топеното сирене беше с шунка. Бързо , лесно и невероятно вкусно- децата много го харесаха.Регистрирайте се, за да оставите коментар.