Как да изберете дънки според фигурата си – част 2 – Edna.bg

3
Добави коментар
StaysiMS69
StaysiMS69

Надяваме се, че поне една част от вас вече са по-уверени в избора си на дънки.

В предишната част на този материал говорихме за това как да изберете дънки, ако сте едра, ако имате пухкава горна част на тялото, едри бедра или сте с фигура тип „пясъчен часовник“ – едър бюст и ханш, пък по-тънка талия.

Бързаме да покажем с какви дънки да подчертаят предимствата и да прикрият недостатъците си жените с друг тип форма на тялото:

Дълъг торс: Проблемът с дънките при тези жени е, че панталонът не се „движи“ заедно с тялото и разкрива повече от необходимото при клякане.

Решението е дънки с по-висока талия. Вие можете да си го позволите, защото няма да изглеждате несъразмерно или като „натъпкани“ в такива дънки.

Избягвайте ластичните материи, защото те се отпускат бързо и дънките ще провиснат върху вас.

Фигура тип „круша“: По-едрата долна част на тялото можете да прикриете с прави дънки или такива с леко разширяващ се надолу крачол.

Светла туника ще допълни хубавия силует. Можете да сложите и хлабаво закопчан колан, който да създаде илюзия за по-тясна талия.

Дълъг торс

Фигура тип „круша“

Едри бедра: Проблемът при вас е, че дънките, които стават на краката ви, са прекалено широки в талията. Изберете модел с прави крачоли, от по-тънък плат, който падна естествено по тялото.

Ако е нужно, потърсете дънки от по-скъп магазин, защото там изборът на модели е по-широк. Успеете ли да намерите идеалния модел дънки, той ще изплати „инвестицията“ си много бързо, защото ще го носите почти всеки ден.

Избягвайте избеления ефект, защото той акцентира върху различни части на тялото.

Дребна фигура

Едри бедра

Дребна фигура: В дънки вероятно изглеждате съвсем дребнички. Изберете модел с разширяващи се крачоли и го носете с високи обувки.

Избягвайте големи джобове и щампи, защото на дребна фигура изглеждат направо огромни.