Ники Китаеца разкри всичко за скандалния бизнес като платен бияч!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Бившият съпруг на Азис- Ники Китаеца разкри всичко за скандала, който избухна наскоро, че е платен бияч. Самият Ники сподели, че никога не е изпълнявал такава длъжност, дори за приятели, защото никога не му е било приоритет да се прави на мъжкар и бияч. Той обяви в ефира на Нова ТВ, че всичко, което се пише за него, че е платен бият и прочие е измислица на родните жълти медии. 

Припомняме, че наскоро в родните медии се появи информация, която гласеше, че Ники Китаеца е заработвал

Advertisement:

Advertisement:

като платен бият. Той изпълнявал поръчките само на близки приятели или техни приятели, като се появявал при длъжника, сплашвал го, удрял му по някое и друго по-силно шамарче и след това длъжника се изплащал дълговете почти веднага. Според Ники обаче в тази „скалъпена“ история няма нищо вярно.

Самият той сподели, че самата история като цяло звучи абсурдна, защото ако има толкова много пари, колкото го изкарват, никога няма да се забие да живее в Люлин и да води съвсем нормален начин

на живот. А що се отнася до скъпите дрехи, с които се облича Виолета, Китаеца сподели, че те са закупени с парите, които тя изкарва като фолк певица и неговите, заработени като фитнес инструктор. 

За брадата си Ники обясни, че не би я махнал по какъвто и да било повод, защото е сключил договор с фирма за хранителни добавки, която му поставила условие той задължително да има брада, прилично оформена и да не я маха от лицето си, независимо по каква причина, разкриха колегите от skandalno.net.