Скандално! Гентиана Халити лъсна в еротичен сайт за запознанства!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Advertisement:

Advertisement:

впечатление на виртуалците обаче направи, че изкусителката има само една качена снимка, което за нея е нещо изключително недопустимо. Всички знаем как Халити бълва селфи след селфи във Фейсбук. Именно това накара виртуалците да се замислят, дали това не е фалшив профил на девойка, която само използва снимките на Гентиана, за да изкарва пари?!

В описанието на девойката, представяща се за Халити пише, че тя е слаба, със сини очи, 23-годишна и 168 см. висока. А, ако някой случайно искал да поддържа

виртуална връзка с нея трябвало да залпати съответната сума, като за месец виртуална кореспонденция ( и никаква друга) с Халити струва 59 евро, за три месеца-134 евро и за шест месеца- 179 евро. Отдолу изрично е споменато, че девойката ще поддържа връзка с клиентите си само и единствено витруално, без контакт на живо.

 

Когато колеги потърсили Гентиана за коментар, тя разкрила, че профилът е фалшив и някой е използвал снимката ѝ, за да привлича внимание върху себе си. А тя изобщо не знаела, че съществува такъв сайт.