Скандал! Маги уволнява Алекс Раева заради Слави Трифонов?!

1
Добави коментар
S.S
S.S

Advertisement:

Войната между продуцентите Магърдич Халваджиян и Слави Трифонов продължава с пълна сила и взе нова, неочаквана жертва! Между чука и наковалнята се оказа не кой да е водещата на музикалното риалити „Х фактор” и екслюбима на Слави, Алекс Раева!

Вече за никого не е тайна, че Трифонов подготвя невероятно шоу в зала Арена Армеец, през идната пролет. Идеята му е да събере на една сцена всички някогашни вокалистки на „Ку-ку бенд” и да изнесат грандиозен концерт. До тук всички звучи добре, а на забравилите ще припомним, че Алекс Раева освен бивша любов на гологлавият водещ е и негова бивша

Advertisement:

вокалистка. Логично, Слави я иска на концерта. Първоначално Раева отрязала мераците му, но според запознати, благодарение на добрите дипломатически умения на Трифонов, Алекс склонила да излезе на една сцена с него, още веднъж.

Последното, обаче никак не се понравило на Маги Халваджиян, настоящият работодател на Раева. Арменеца и Учиндолеца са в конфликт от години, но отношенията им се влошиха съвсем, покрай последният сезон на риалити формата „България търси талант”, който бе поверен, именно в ръцете на Слави! Според запознати, Трифонов бил истински щастлив, че е прецакал конкурента си и нямал

търпение да му нанесе още един удар, излизайки на една сцена с водещата Алекс.

По принцип, Халваджиян нямал политика да спира подчинените си да се изявяват в конкурентни предавания и медии, но този път нещата били лични, коментират запознати със ситуацията пред сайта kliuki.bg! Според тях, знаейки за враждата между настоящият и бившият си работодател, Раева не е трябвало да приема предложението на Слави. Нещо повече, голяма част от екипа на „Х фактор” е на мнение, че събирането на една сцена на Трифонов и Алекс си е чисто предателство и Магърдич има пълното право да я уволни ако тя осъществи намеренията си!