Булката по последна мода

21
Добави коментар
gabymoda
gabymoda

Тази година Ви предстои сватба,но изобщо не можете да решите каква рокля да си изберете?Искате в един от най-важните дни в живота да покажете стила си и в същотото време да бъдете в крак с модните тенденции?Имате късмет,защото те са разнообразни и ще отговорят на вкуса и на най-претенциозната булка!

Ето какъв тип булченски рокли завладяха въображението на водещи световни дизайнери:

*Дантела или ефектът Кейт

Британската кралска сватба в края на април 2011 г. продължава да оказва влияние върху световната сватбена индустрия и това важи в голяма степен за булченските рокли.Макар дантелата открай време да е любима на онези бъдещи младоженки,които държат на традицията и искат да постигнат класически и елегантен вид,Кейт Мидълтън я направи по-хитова отвсякога.Класическото и винтидж излъчване беше осъвременено по какви ли не начини и резултатът са излкючетлно шик и романтични творения.Особено актуални са,разбира се ,роклите с дантелени ръкави-точно като тези на Кейт.

*Двуредни поли

Модните подиуми буквално се задръстиха от такива модели рокли.При тях полата е разделена на две ясно открояващи се нива-различни по форма и размер.Това създава много елегантен силует и подсказва по- екстравагантен вкус.Друго предимство на подобна рокля е,че горната част на полата може да бъде ушита така,че да прикрива по-широк ханш.

*Илюзорни деколтета

Роклите,при които зоната между врата и горната част на ключиците е покрита с прозрачна материя,са абсолютно олицетворение на булчинската женственост.Те са издеалният избор за бъдещите младоженки,които не харесват нито моделите без презрамки,нито тези с ръкави.Прозрачната материя може да бъде украсена с мъниста,камъни,бродерия или дантела и придава изключително изискан вид на роклята.

*Свръхобем

Богатите поли,комбиниращи тюл,дантела,сатен,пера и какво ли още не,са перфектен вариант за жените,които искат да изглеждат като принцеси на сватбата си.Далеч в миналото останаха дните,в които подобни рокли не изглеждаха особено модерни и не позволяха на булките да се движат свободно в тях.Актуалните модели са едновременно шик,романтични и въпреки обема си изобщо не тежат.

*Ефектни гърбове

Изключително модерни и интересни са роклите,при които предната част е максимално изчистена,а акцентът е върху гърба.Това може да се постигне по различни начини,но предпочитаният от дизайнерите вариант е фината прозрачна дантела,покрита с мъниста или копринени апликации.Оцвен че изглеждат невероятно елегантни,подобни модели са оригинално напомняне,че в сватбения ден погледите по-често са приковани в гърба на булката-и повреме на церемонията,и по време на празненството.

*Неравни дължини

Не можете да решите дали роклята ви да бъде дълга или къса?Тогава заложете на модел,при който задната част стига до земята,а предната е над коляното.Подобна рокля е отличен избор за бъдещите булки,които искат на всяка цена да оберат овациите на гостите си с ефектни обувки.

*Флорални мотиви

От нежни и деликатни листенца или рози,използвани като акцент,до едри и дръзки цветя,покриващи цялата рокля-флоралните мотиви са изключителен хит в сватбената мода в момента.А най-хубавото е,че могат да се използват при всякакви модели.

*Коланите като акцент

Един ефектен колан,който по желание може да се сваля,ще направи интересна и различна всякаква рокля.Вариантите са много-дантелени,копринени,сатенени,с перли,с къдрички, с камъни,с пайети,дори в тъмни цветове.

*Цветовете

Носенето на булчинска рокля в цвят,различен от белия и този на слоновата кост,до не много отдавна се възприемаше като нещо крайно дръзко и неуместно.От година на година обаче сватбената мода се „оцветява“ все по-убедително.Разбира се,би било изключително авангардно да се омъжите в оранжево или в яркосиньо,но в случай че държите на оригиналния външен вид,няма да сбъркате,ако заложите на цвят,различен от белия.През тази година най-актуални са пастелните нюанси на розовото,както и тези на зеленото и сивото.