Слави Трифонов се подигра по брутален начин на Коцето и Алисия

1
Добави коментар
slavchev
slavchev

Коцето беше видимо в нетрезво състояние, а Алисия демонстрира остра неприязъм спрямо дуетната си половинка.

Гости във вчерашния епизод на „Шоуто на Слави“ бяха певците Константин и Алисия, които бяха поканени да презентират дуетното си парче „Не си ти“. Изключително лошо впечатление на зрителите направи факта, че двамата пяха на плейбек и дори не успяха да синхронизират „устните“ си със звучащата музика. Това обаче, беше само началото на тоталното фиаско, което претърпяха двамата в най-гледаното вечерно шоу в България. Слави Трифонов ги посрещна с обичайната ирония и не пропусна да забележи, че Константин постоянно се смее. Със сигурност собственикът на най-оборотното нощно заведение в София е бил под въздействието на някакви опиати и Дългия „пресметливо“ се опита да го намекне.

След което Константин използва няколко „доста сложни“ за човек като него думички от рода на „колаборация“ и медиатор. Дори се похвали, че това са любимите му думи. Слави Трифонов не пропусна да го „похвали“ за наученото и дори го посъветва да си запише нова думичка в речника „дискомфортно“, тъй като Константин непрекъснато се оплакваше, че му било много топло в студиото на Дългия.

Алисия пък почти беше изолирана от разговора и единствено се включваше, за да благодари на своя продуцент, композитор и всички останали хора, които са взели участие в създаването на „Не си ти“. Зрителите пък забелязаха, че певицата е силно подута в скулите и няма нищо общо със снимките, които качва във фейсбук.

Спонсорирани връзки: