Как да залагаме в интернет – ръководство на потребителя

1
Добави коментар
tovidebne
tovidebne

Как да залагаме в интернет – ръководство на потребителя

След въвеждането на ограничение на достъпа до т.нар. бетинг компании од ДКХ, на дневен ред е въпроса как ние, потребителите да си възстановим конституционното право на достъп до информация. Сигурен съм, че някой от вас са избрали най-верния – терминал 2 на летище София, но в това ръководство ще се опитам да помогна на тези, които са избрали трудния начин, а именно да останат в България.

Добавката, която решава проблема с филтрирането на IP адреса се казва foxyproxy. За Google Chrome можете да я намерите Тук. За Мозила (FireFox) – Тук. Инсталирането е сравнително лесно и всеки би трябвало да се справи без проблем. Ако все пак срещнете затруднение нагледно видео може да намерите Тук тук и тук.

След като успешно сте инсталирали foxyproxy в браузъра ви трябва да се появи икона показана на сн.1

Като чукнете върху нея ще видите списъка с проксита.

Актуален списък с проксита можете да намерите Тук. От този лист си намирате IP адрес и порт. Можете да го филтрирате по желан критерии (напр. само по порт 80, или държава). Следваща стъпка е добавянето на нов прокси адрес (Add New Proxy – от снимката по-горе)

След като въведете ново IP и потвърдите, новото прокси ще бъде добавено в списъка (показано на сн.2). Избирате желаното прокси и потвърждавате.

Вече можете да сърфирате във всички букмейкъри свободно. Приставката може да бъде включена или изключена по всяко време.

Ако статията ви е била полезна, моля, използвайте линка по-долу за регистрация в bet365.

bet365 ти подарява 100 лева. Вземи ги ТУК (Ако имате проблем с линка вижте следното Ръководство)