Чернев налетя на Нана

1
Добави коментар
mignews
mignews

Зрителите на Нова телевизия станаха свидетели на лют скандал между адвокат Павел Чернев и водещата на „Съдебен спор“ Нана, по време на който юристът се опита грубо да затвори устата на дамата.

Първоночално спорът избухна между ищеца богослова Светослав Ангелов, и ответника – отец Силвестър Янакиев, която се яви с адвоката си Павел Чернев в студиото на „Съдебен спор“. От Чернев си го отнесе и Нана, на която адвокатът се развика да мълчи и да не се намесва в спора.

Ищецът твърдеше, че е обиждан от ответника с думите „селяк“, „гнидо“ и „плужек“ и е бил заплашван от отец Силвестър, че ще бъде пребит. Отец Силвестър Янакиев, който има кафяв колан по бойни изкуства, обаче оспори обвинението.

Големият скандал беше предизвикан от твърдението на богослова, че Павел Чернев и Симеон Костадинов са виновни за смъртта на отец Августин, по-известен като Баба Гуси. Свещеникът, нашумял със скандален секс чат, почина внезапно от инсулт седмица, след като националистите му потърсиха сметка за деянията.

Опитът на Нана да научи подробности за срещата с Баба Гуси получи брутален отпор от Чернев, пише „Блиц“. „Не се обаждайте! Тук нямате право да говорите. Тук вие сте субект и като такъв можете само да присъствате“, развика се адвокатът. „Признайте си, че не ме харесвате“, отвърна Нана. „Не ви харесвам“, отсече Чернев, а Нана се опита да се пошегува, че той вероятно и за остроумна не я смята.

Някои от изявленията на ищеца предизвикаха бурна реакция и в публиката. Момче дори налетя на бой в ефир. Богословът призна, че е женен, но е опитвал ласки с мъж. Въпреки това не е хомосексуалист, тъй като не му харесало.