D$ Domination -Един нов начин да печелите от Дропшипинг

2
Добави коментар
sixthsense
sixthsense

Кой стои зад DSD?

DSD e общност, която има за цел да Ви помага във всеки един аспект от вашето развитие. DSD е проправило пътеката за Вас. С дългогодишният опит на Лекторите в DSD, Вие няма да се чудите кое и как е правилно да направите, Вие ще имате тази информация поднесена под формата на Видео уроци, Статии, Уебинари, които се провеждат специално за тази цел. Също така ще имате достъп до форум посещван от хора като Вас, които се интересуват от Електронна Търговия и които са с ясната идея, че за да успеем то трябва да си помагаме.

Зашо DSD?

Дропшипинг от продажба на продукти от Amazon в Ebay

DSD ще Ви научи как да подбирате продкти от Amazon и след това да ги продавате успешно в Ebay. И не само за повече информация се запишете.

Колко пари са ми нужни за да започна?

За да започнете да продавате продукти от Amazon в Ebay, не се нуждаете от стартов капитал, докато при стандартен магазин Вие се нуждаете от много пари, за да закупите продуктите които ще продавате. Тук тези продукти не са налични при Вас, от Вас се иска да намерите правилните такива. От DSD ще Ви научат как да го правите.

Платено ли са обученията от DSD?

Презентациите са напълно безплатни, но достъпът до платформата на DSDomination, където са реално уроците и софтуерите за това как успешно да продавате в ebay стоки от Amazon и да излезете на печалба е заплатен, като цената е символична и тя е фиксирана от 20$ на месец. Това е под 0.70$ на ден или на цената на едно кафе, а Вие ще имате достъп до нужната Ви информация, с която да можете да започнете да трупате пари, които да Ви дадат свобода.

Колко мога да печеля с методите на DSDomination?

DSDomination не е за хора, които очакват през първия месец да спечелят няколко милиона и да се преместят да живеят в нощен клуб. DSD е за хора, които искат да имат време за себе си и за своето семейство. DSD е за хора, които имат реални виждания за живота. Ние бихме казали, че Вие успешно можете да изкарвате до няколко хиляди на месец с няколко часа работа на ден.

Нужно ли е да владея Английски?

За да работите на пазарите на Ebay е необходимо да имате поне основни познания на езика. Също така Всички Материали в платформата на DSD са на Английски. Но има Голяма Българска общност, която помага значително за това как и какво да направите, за да сте успешни.