Инсталиране на Windows

1
Добави коментар
4stupki
4stupki

ДОБРЕ ДОШЛИ!

Само при нас: всичко за инсталирането и преинсталирането на Windows OS – инсталиране на Windows XP, инсталиране на Windows 7, инсталация на най-новия пакет Windows 8.1 в сервиза и на повикване – всичко според вашите нужди и изисквания на високо експертно ниво.

Ако имате нужда от качване и инсталиране на Windows 8 / Windows 7, или Windows XP на вашия нов, или стар настолен компютър (PC) и/или лаптоп, и искате всичко да е изпипано и настроено докрай на експертно ниво, значи тук сте попаднали на правилното място.Извършваме посещения за всички квартали на град Обзор, а също така посещаваме и по-отдалечени райони с осигурен транспорт в двете посоки.

Посещение на посочен адрес със записване на час за до 24 часа от обаждането e на цена 10 лв. Хардуерна и софтуерна диагностика на проблема + работа по отстраняване на проблемите до пълна готовност и успешно тестване на компютърната система – всичко общо – 30 лв. (към цената влиза всичко необходимо, включително програми, драйвери, настройки на програми и операционната система и други). При Windows 7 Service Pack 1 на нов компютър се поема гаранция от 1 (една) година върху Windows-а, програмите, които са качени , както и драйверите и другите настройки. Гаранцията се извършва чрез отдалечена администрация, или с физическо посещение в сервиза в Обзор

 

WINDOWS XP СЕ ИНСТАЛИРВА С DVD ДИСК

WINDOWS VISTA ИНСТАЛИРВА С DVD ДИСК И ФЛАШКА

WINDOWS 7 WINDOWS 8.1 СЕ ИНСТАЛИРА С ФЛАШКА

ОЧАКВА СЕ WINDOWS 10 ПРЕЗ 2015 г.