Only for women : Как да печелим пари от интернет ?! Как да печелим пари от интернет ?!

15
Добави коментар
onlyforgirl
onlyforgirl

Как да печелим пари от интернет ?!
Парите никога не стигат.  Ако имате свободно време след/преди работа или просто нямате работа в момента , това е един интересен начин да увеличите месечните си доходи. Е, не очаквайте да станете милионери , но пак е нещо. На главата ви не висят досадни шефове и сами определяте работното си време. Всичко от което се нуждаете е достъп до интернет .

Google Adsense e рекламна програма на Google , която позволява на собствениците на сайтове или блогове да печелят пари чрез тях. 

Ако не разполагате със собствен сайт или блог , лесно можете да си направите. Blogger e още едно произведение от Google. Той е много популярен и за ваша радост – напълно безплатен. Blogger е изключително лесен за употреба и настройване. След като вече имате блог , второто нещо , което трябва да направите е да осигурите изключително съдържание. Може да пишете по всякакви теми. Ако обаче решите , че нямате време да се занимавате с писане и започнете да копирате статии от други сайтове , Google ще ви „надуши“ и ще блокира профила ви . Изключително важно е да притежавате авторско право за статиите , които публикувате. След това на Google Adsense  , може да кандидатствате . След което Google ще обходи съдържанието на сайта ви и ще ви извести дали сте одобрени. Ако ви одобрят във вашият блог/сайт ще се показват реклами , които ще ви носят пари. Всеки посетил страницата ви и е кликнал на рекламата е допринесъл за вашата печалба. Забранено е сами да натискате върху тях , или да насърчавате други хора да го правят. В противен случай , ще блокират профила ви. След като натрупате определен брой пари , Google ви ги изпраща . 
сподели бутон