The Vibe • 12 Magazine

3
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

Представяме ви VIBE X2 – премиум смартфон предложение от Lenovo, отговарящо на съвременната градска нужда от индивидуалност, стил и върхови технологии.

На пръв поглед, VIBE X2 моментално се отличава с многопластовия си дизайн, издържан във впечатляваща цветова гама, нетипична за технологичен продукт. Под разкошната обвивика обаче, се крие истински мощен компютър – с модела Lenovo става първият производител, който използва в смартфон осемядрения процесор MediaTek. Благодарение на него, VIBE X2 се радва на висока продуктивност и удължен живот на батерията, а в комбинация с 2 GB RAM, гарантира безпроблемна игра, мултитаскинг и бърза реакция, без изключения.

Смартфонът е оборудван и с 4G поддръжка, Android 4.4, 5-инчов Full HD дисплей, авторски приложения DOit от Lenovo (с които споделяте данни с други устройства без мрежа, предпазвате се от вируси и злонамерен софтуер и архивирате контакти и съобщения), и две зашеметяващи камери – 13-мегапикселова основна, със сензор за задно осветяване и LED светкавица и 5-мегапикселова предна, selfie камера, която може да се активира с усмивка или намигане.

Вижте повече за VIBE X2 в официалният сайт на Lenovo.

Фотография от Диляна Флорентин
Стайлинг от Хубен Хубенов
Грим и коса от Слав
Модел Мариам от Ivet Fashion

1. пръстен ISKRA
2. рокля BCBG MAX AZRIA, пръстен ISKRA
3. топ 3.1 PHILLIP LIM от Love/Labels, обеци ISKRA, пръстен BCBG MAX AZRIA
4. рокля BCBG MAX AZRIA, пръстени ISKRA
5. рокля 3.1 PHILLIP LIM от Love/Labels, обеца ISKRA
6. рокля BCBG MAX AZRIA, пръстен ISKRA