Интериорни врати от дърво – хит на пазара

1
Добави коментар
boresf
boresf

Дървените интериорни врати – хит на пазара в София

Има две вида интериорни врати – вътрешни и външни, които се различават по различни критерии, като начин на отваряне и материала, от който са изработени. В зависимост от вашите нужди те могат да бъдат направени от стомана, ПДЧ, ПВЦ, дърво и други. В тази статия, ще обърнем внимание на интериорните врати от дърво, защото те са едни от най-търсените към днешна дата в България и други точки на света.

Напоследък хората започнаха да се интересуват масово от интериорни врати, за да подобрят визията на своите жилища. Разнообразието в България е голямо и всеки може да избере продукт според финансовите възможности, с които разполага. През различните сезони фирмите като Борман Комерс предлагат интериорни врати в София със съответните отстъпки и това привлича все повече клиенти с всякакви желания относно цветове, форми и дизайн.

Луксозна вътрешна врата Дубай

Интериорните врати от дърво, трябва да бъдат подбрани според помещенията, в които ще се монтират. Ако говорим за външни врати, е желателно те да бъдат изработени от масивно дърво, което да опази апартамента или къщата от опити за проникване с взлом. Разбира се, дървеният материал е подходящ и за вътрешни помещения, като кухня, хол, спалня, детска стая, но не и за баня или тоалетна, заради влагата, която има в тях.

Пазарът е голям и вие можете да откриете любимите си цветове подхождащи на вашите мебели и стените. Разбира се, това не е задължително, но е препоръчително вратата да се слее с интериора на дома ви. Интересен е факта, че вратите от дърво подлежат на довършителни работи, като допълнителна декорация например. Някои от тях биват комбинирани със стъкло, други имат дървена облицовка и стомана от вътрешната страна.

Потребителите със съвременно мислене не се задоволяват само с дървения материал и обикновено купуват дървени врати със стъкло за хола и кухнята. Стъклената част може да бъде единична, двойна или тройна според вашите разбирания за интериорен дизайн. Стъклата са във всякакви геометрични фигури – ромбове, квадрати, правоъгълници и кръгове. Те могат да прозират или не, според вашата воля.

Най-предпочитаният дървен материал за вътрешни врати е бор, но не така стои въпроса при външните входни врати. В случай, че сте избрали дървените видове врати за дома ви, е желателно да инвестирате в по-масивните варианти. Последните са по-скъпи, но за тази сметка дават пълна производителност и са подходящи за всякакви случаи.

Възможно е размерът на дървените интериорни врати да варира. Имайте предвид, че ако имате домашен любимец – куче или котка, вратите могат да бъдат повредени. За това свидетелстват и много клиенти от София оплакващи се от наранени повърхности и така нататък. Добрата новина, е че дървената врата може да се пребоядисва и по този начин да заличите следите оставени от животни или претърпели друг вид инциденти.

Двукрила дървена луксозна интериорна врата

Интериорните врати са лесни и бързи за монтаж, стига последния да бъде реализиран от професионален екип, който държи на доброто си име. Ние от Борман Комерс имаме готовност, да сбъднем всички ваши желания, като доставим и поставим врати във всяко ваше помещение. Разполагаме със собствен транспорт, отлични инструменти и специалисти, които ще ви помогнат своевременно с всяка задача по демонтиране и монтиране на интериорни и блиндирани врати.

Какво определя цените на вратите?

Различните фирми за врати в София и останалата част от страната има собствена ценова политика. Съществуват и много сезонни намаления за дървените врати, които можете да проследите в интернет пространството. От определящо значение за това, колко струва дадена врата, е нейния външен вид, материала, от който е изработена, гаранционния срок и други подобни.

Външните и вътрешни врати от дърво помагат и за по-добрата топлоизолация. Те не позволяват на топлината от електрическите ви уреди да напуска стаите, което ви гарантира стабилна енергийна ефективност, а какво по-хубаво от това. По подобен начин стои въпроса и с шумоизолацията. Живеем в напрегнати времена и външния шум дразни ушите ни, ето защо дървените интериорни врати са един прекрасен начин да спрете неприятните звуци идващи от улицата или вечно разгневените съседи.