Това вече е прекалено! Любовницата на Константин се изфука публично с връзката им!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Както е известно, фолк певецът Константин е уж щастливо женен, с дете и навсякъде тръби, че обича страшно много Надя, а  за изневяра и дума не можело да става. Според него, всички интриги и изневери, в които го забъркват са плод на медийното въображение и близостта му с фенките си, които искали да добият слава покрай неговата известност. Сега обаче всички тези думи са на път да се окажат една от най-грозните лъжи, изричани някога от Коцето. 

От доста време се говори из родния хайлайф, че Константин редовно кръшка на съпругата си с разни знайни и незнайни красавици. До сега обаче той се кри умело и оправдаваше поредната си излязла наяве изневяра като глупости, съчинена от родните медии. Само че едва ли този път ще му мине номера, защото самата нова любовница на Коцето се похвали в една от най-големите социални мрежи- Фейсбук. 

Advertisement:

Advertisement:

Въпросната девойка е танцьорка в столичните чалготеки по професия и се казва Десани Спасова. Самата тя публикува няколко снимки, на които се прегръща с фолк певеца, а на едната демонстрират повече от приятелска близост. На провокативния фотос се вижда как девойката се е гушнала в Коцето, а той доволно я е хванал за гърдите. От снимката става ясно, че Коцето не за първи път опипва девойката, защото тя изглежда повече от спокойна и доволна и по всичко си личи, че двамата са имали и по-специални отношения. 

За изневерите на Коцето се пише от години. Едва ли Надя е спяла и не вижда, че мъжът ѝ и изневерява редовно. В името на брака и семейството обаче тя си затваря очите и не прави скандали на съпруга си за поредната му любовна забежка, писаха колегите от kliuki.net.