Галена цъфна в PornHub – розовка „Пантера“

1
Добави коментар
vladyy
vladyy

След като преди повече от осем години нашумя чрез порно клип, в който прави фелацио на приятеля си, фолкпевицата Галена е готова по абсолютно същия начин да придобие и световна слава.

Култовото розово видео, чието действие се развива във ваната на изпълнителката на “Криво ще ми е”, вече е качено и в най-големия порносайт в света – PornHub.com.

Там нашенката присъства не само с един видео материал. Публикувани са цяла категория клипове на певицата, сред които и този на най-новия й хит “Пантера”.

Въпросното музикално видео е гледано няколкостотин пъти за броени часове и бързо набира популярност.

Макар видеото да не е порно, антифеновете на пайнерката смятат, че мястото му е именно в PornHub. В лентата изпълнителката от Смя­дово се разхожда с латексов костюм, мрежести чорапи и танцува почти гола. Не случайно и сайтът е позволил този клип да бъде качен, което означава, че отговаря на критерия за еротични ленти.

През 2007-а, когато видеото с фелациото попадна в интернет, мнозина заподозряха главната героиня в него в опит да се популяризира като певица. Тя обаче отхвърли версията да си прави PR и обвини бившото си гадже. Според нея Данаил Милев имал мотив – ядосан бил, защото Галена го зарязала и за отмъщение “разсекретил” секс продукцията, която двамата заснели в банята на провинциален хотел.

Преди време звездата разкри, че именно в банята е започнала и да записва първите си записи, като ползвала само разклонител и касетофон.

“За народната песен е важно да има ехо. Открих, че в нашата баня се получава уникален звук и там направих касетката, с която се явих на конкурса в “Пайнер”, спомня си звездата.