Дневен хороскоп за четвъртък, 19 февруари 2015

2
Добави коментар
malkata_rusalka
malkata_rusalka

Овен  В очите на околните изглеждате пълни с енергия, затова днес всички ще ви занимават с проблемите си. Опитайте се все пак да обърнете малко внимание на себе си.

Телец  Трудно ви е да се нагодите спрямо ситуацията. Все пак не заемайте неутрална страна, защото това ще се отрази на бъдещето ви.

Близнаци  Колкото и да не ви се занимава, отделете един ден, за да обновите гардероба си. Тъкмо днес звездите ви вещаят чудесни модни попадения!

Рак  Неуместно е да се карате с близките си тъкмо днес. Денят би могъл да бъде специален, ако не го провалите, защото се сърдите на някого.

Лъв  Имате огромно желание да се отправите на пътешествие извън страната. Днес бихте могли да планирате пролетната си екскурзия – звездите ви подкрепят напълно!

Дева  Колкото и да пресмятате, не можете да въведете ред във финансите си. Не е и нужно! Днес ще стане ясно, че месечните ви приходи ще се увеличат доста.

Везни  Днес е от съществено значение да бъдете скромни. Или поне да се правите на такива. Този ваш стратегически ход ще ви даде възможност да блеснете много скоро.

Скорпион  Писнало ви е от прищевките на околните и днес ще си излееде яда на някой свой близък. Побързайте да му се извините, защото иначе ще превърнете взаимоотношенията си в ад.

Стрелец  Не отлагайте ангажиментите си за последния възможен момент. По този начин нарушавате емоционалния си баланс осезаемо.

Козирог  Тъй като денят не е добър за работа, е чудесен за почивка! Позволете си лукса да не вършите нищо и ще видите колко добре ще се почувствате.

Водолей  Трудно е да се борите за тази връзка. След поредния скандал, днес ще ви стане ясно, че няма много смисъл. Звездите подкрепят идеята ви да останете малко сами.

Риби  Имайте търпение – много скоро всичките ви грижи ще останат в миналото и дори няма да си спомняте за тях. Днес ще имате много творческа енергия!