НФСБ няма повече да иска забрана на гей парадите

2
Добави коментар
Erol1001
Erol1001

Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева

Излизате от дупката и още във вторник ще почувствате притока на хубавите енергии и закрилата на небето. Тежестта, която ви измъчваше, ще падне и ще се зарадвате – първо на хубави новини от вашите шефове, второ – идва наследство към вас, при това от далечен роднина, когото цял живот ругахте и плюхте, че е Скрудж. С част от парите влезте в църква или при бедно семейство и помогнете. Бизнесът ви ще върви, договорите, които подписахте, са добри и ще ви носят дивиденти. У дома предстои непредвиден ремонт. Направете го, защото ще се усложнят още повече нещата. Времето не е подходящо за пътуването, което тайно проектирахте. Не поемайте риск, ще се ядосвате после много. Сърдечната ви връзка е в криза. Здрави сте.

Най-хубавите моменти са свързани с дома – ще се роди бебе или ще ви изненадат с годеж. Щастието ще прелива. Ще имате възможност да посрещнете празненството с достатъчно средства, които ще дойдат внезапно – от стар договор, който дори сте забравили. Ще подпишете важна сделка за прехвърляне на недвижимо имущество, но още веднъж помислете дали човекът, за когото го правите, заслужава подобен жест. На работното място напрежение ще има във втората половина на седмицата, но вас няма да ви засегне. По-добре е изобщо да не се намесвате в служебен спор между две жени. Той и без вас ще завърши фатално и за двете. Ще бъдете здрави.

Сега трябва да поотдъхнете, съдбата ви изпрати доста приятни моменти, благодарете й. Идете на църква или се помолете, защото ви предпазиха от огромна неприятност. Пазете се и от измама, която ви подготвят нисшестоящи в йерархията. Ще бъдете здрави, но у дома възрастен човек отново боледува и трябва да го пазите. Очаква си скрито завещание. Най-сетне решавате и наболели финансови проблеми. Интимна вест, за хубаво е.

Благоприятните повеи в бизнеса продължават и ще ви се отварят нови възможности за стартиране на някаква голяма сделка, от която ще спечелят и други около вас. Конкуренцията ще бъде сразена и за дълго ще стои в ъгъла. Интригантите също са омаломощени и можете да се движите без препятствия напред. Ще се разочаровате от новата си интимна тръпка. Не залагайте огромни очаквания от среща за края на тая седмица – ще ви обещаят подкрепа, но няма да я получите, затова не харчете пари да предразполагате евентуалните си партньори. Здрави сте.

Времето е подходящо за пълен релакс далече в планината, затова хващайте куфара и да ви няма. По-добре далече, отколкото на работното място, където всичко ще ври и кипи. Скандалите могат да минат в директна физическа саморазправа. Ще има съкратени служители. И без това периодът е безпаричен, по-добре – почивайте. Ако не можете да си позволите отдих, не говорете пред непознати хора, пазете се да не изпуснете информация, която ще дискредитира шефовете ви и ще ви докара куп главоболия. Имате сполука на път. У дома ще се радвате на нова придобивка, която ще ви бъде поднесена като подарък. 

Не страдайте толкова много по нещо, което от самото начало знаехте, че е обречено. Планът ви не ставаше. А ако се отнася за загубена връзка, предупредих ви, че човекът не биваше и не беше за вас. Сега се отваря друг път, по който трябва да тръгнете. Поведете екип. Трябва да ви последват. Само не допускайте грешката прекалено много да прецизирате условията на договора, защото ще подразните контрагента и ще си тръгне. Няма да имате късмет, ако залагате голяма сума в сделка, свързана с някакъв транспорт. Отложете плащането, защото няма да бъдат коректни към вас. Вкъщи ви чака скандал, защото оставихте улики поради недоглеждане, а уж сте толкова внимателни, та чак дразните околните. Пазете се от пожар. Ще има и вест, която ще стопли сърцето ви.

Отчаянието само ще ви дърпа назад, казах ви вече. Спрете да мислите за проблема, още малко остава и ще изгрее слънцето. Но няма да е с човека, по когото страдате. Концентрирайте се върху работата, защото емоциите още в понеделник ще минат в крайно отрицателна посока. Ще гърми и ще трещи. Приемете условията, иначе оставате на улицата и скоро няма да можете да се усмихнете. Късмет ще ви споходи, ако играете лотария, попълнете тотофиш, изобщо играйте нещо, в което са заложени печалби. Не пропускайте личен празник на далечен роднина – честитете му, ще получите хубава изненада заради проявеното уважение.

Как можахте толкова мимолетно да погледнете на нещата, предупредих ви за задаващата се буря. Можехте да спасите нещичко от спестяванията си, а и от достойнството си. Сега отново сте на изходна позиция и ще почнете от самото начало. Запомнихте ли? Почвате отначало и се концентрирате само върху проблема, към събота ще видите, че има първи резултат. От горе няма да ви оставят без подкрепа. Не се чувствайте забравени, не плачете. Ако действате сами, ще се поздравите с много по-голям успех. Бог си знае работата и за вас е определил награда, но тя ще дойде по-късно. Ще имате сблъсък с властите, приемете поставените условия и не разчитайте на съда. Мило писмо лети към вас. Ще имате среща и вечеря на свещи, както и  прекрасно утро. Здрави сте.

Седмицата започва с финансов проблем, който ще се задълбочи и ще притеснява цялото семейство. Не изпадайте в паника, защото парите ще дойдат внезапно, но чак в края на седмицата, когато е последният възможен срок. Ще успеете да се справите и да спасите близък от съдебен процес или от постъпване в болница. Ще има много нерви, на всичкото отгоре здравето ви е разклатено и насред седмицата ще се наложи да пазите леглото, а на вас разчита огромна група от хора. Поехте ангажименти, но няма да можете да ги изпълните и ще разочаровате висшестоящите. Друг път мислете, преди да се нагърбите с толкова много проекти. Ставате все по-пленителни за противоположния пол, но това ще ви донесе много повече главоболия, отколкото удоволствие.

Хоризонтът се разчиства за всичките ви планове. Особено успешни ще са тези, които залагат на дългосрочна стратегия, свързана и с подобряване на обществената среда. Изобщо, ако подхванете нещо, което да е от полза за повече хора, то ще е печелившо и за вас. Небето разкрива възможност в този период да върнете стар дълг, това може да не са точно пари. Възможно е да има разплата за нещо друго, замислете се върху това и ако ви дойде внезапно не се чудете. Просто четвъртък е ден за разплата. Здравето ви e отлично. Любим човек ще бди през цялото време край вас да не сбъркате.

Временните неразположения отшумяват и сега усещате как постепенно си връщате старата физическа форма. Не бързайте с натоварването – все още не сте укрепнали. Не ходете на купони и не се прибирайте късно, някаква опасност е надвиснала над главата ви и сякаш ви следва като тъмна сянка на отмъщението. Няма да пострадате, ще помогне мощен човек с огромно влияние, който ще узнае пъклен план за вашето унищожение – не разбирайте, че е буквално. Враговете ви вече не могат да заспят от завист. Любовта ще разцъфне по-красива от всякога. Тя е за вас. Заслужихте си я с безкрайното си търпение и отдаденост.

Отворете я тая здрава черупка, в която така сте стиснали душата си, че ако можете и ще я смачкате, само защото могат да ви видят, че изпитвате някакво чувство. Нищо не ви заплашва. Срещу вас стои любимото ви същество – отдайте му се изцяло и спрете да се правите, че можете да контролирате всичко в себе си. Бизнесът ви върви, близките са добре, в офиса изпитват респект към личността ви, даже вече се превърнахте в култ с вашата желязна воля да изведете нещата до успешен край. Ами тогава защо още сте нервни и предизвиквате съдбата? Празнувайте! Похарчете малко пари и се отпуснете! На всичкото отгоре сте и здрави като канари.

Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби