Терезиенойл – първа помощ при рани и изгаряния

1
Добави коментар
vania.eneva
vania.eneva

Дата: 2015-02-19

Рецептата на ТЕРЕЗИЕНОЙЛ е използвана в продължение на векове и предавана от поколение на поколение. Историята на това изключително ефективно лечебно масло е толкова уникална, колкото и документираните успехи, постигнати с него днес.

Историята на Терезиенойл започва в далечната 1350г, когато грижата за кожните рани е била сред основните проблеми на хората. Лошите хигиенни условия, превръщали дори малките наранявания или отворени рани в причина за смърт. Не всички можели да се възползват от „медицинска“ грижа и затова често се обръщали за помощ към манастирите и народните лечители. Употребата на маслото оставило следа в онези трудни времена – то лекувало наранявания, отворени рани, изгаряния и често предотвратявало фатални усложнения. По онова време, то било едно от малкото достъпни средства за ефективна помощ, а хората го наричали „чудодейното масло“.

Рецепта на Терезиенойл е съхранена през вековете и до днес билковото лечебно масло се произвежда по стара, неизменно еднаква рецепта. В състава му присъстват 100% натурални продукти – естетвени мазнини и лековити екстракти. Благодарение на натуралните си съставки в комбинация със специални есенции, маслото стимулира естествената способност на тялото да се възстановява и самолекува. 

Днес Терезиенойл се превръща в ефективна и изцяло натурална алтернатива на много синтетични препарати и е препоръчвано от специалисти, фармацевти и хиляди потребители, докоснали се до изключителното му действие.

           Информация за продукта