Чартъри до Германия от летище Бургас

5
Добави коментар
dstoursvarna
dstoursvarna

ЕКСКЛУЗИВНО за лято 2015 г. ЧАРТЪРНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ от и до ГЕРМАНИЯ от летище БУРГАС

 

През лятото на 2015 година отново ще се изпълняват чартърни полети до повечето големи градове в Германия от Летище Бургас. Ние можем да потвърдим и резервираме самолетни билети за Вашите предстоящи пътувания по Чартърна програма до Германия. Гарантираме Ви конкурентни и фиксирани цени, които започват от 80 евро или 157 лева за еднопосочен билет, в зависимост от месеца на пътуване. Цената за чартърните полети включва: самолетен билет, летищни такси, такса за издаване на билета, чекиран багаж до 20 килограма и ръчен багаж до 6 килограма на човек. По време на полета няма включен кетъринг в цената. Актуална информация за цени и условия ще получите в офисите ни във Варна и Бургас.

 

Чартърни полети до ГЕРМАНИЯ от Летище Бургас, май 2015г.: Франкфурт, Дюселдорф, Дрезден, Лайпциг, Берлин, Хановер, Мюнхен, Кьолн, Хамбург, Бремен, Щутгарт, Дрезден, Падерборн и Нюрнберг.

 

Чартъри от

до

 

Дата

Цена

Бургас (BOJ)

Германия

Кьолн (CGN)

22.05 – 02.10 

80€ – 160€

Бургас (BOJ)

 

Франкфурт (FRA)

10.05 – 04.10 

80€ – 180€

Бургас (BOJ)

 

Хановер (HAJ)

24.05 – 01.10 

80€ – 170€

Бургас (BOJ)

 

Хамбург (HAM)

22.05 – 29.09 

90€ – 160€

Бургас (BOJ)

 

Лайпциг (LEJ)

10.05 – 29.09 

80€ – 180€

Бургас (BOJ)

 

Мюнхен (MUC)

24.05 – 27.09 

80€ – 170€

Бургас (BOJ)

 

Падерборн (PAD)

23.05 

100€/ 195 лв.

Бургас (BOJ)

 

Дрезден (DRS)

23.05 – 01.10 

90€ – 170€

Бургас (BOJ)

 

Щутгарт (STR)

23.05 – 29.09 

80€ – 140€

Бургас (BOJ)

 

Берлин(TXL)/(SXF)

23.05 – 03.10 

80€ – 160€ 

Бургас (BOJ)

 

Нюрнберг (NUE)

27.05 – 16.09 

110€ – 170€ 

Бургас (BOJ)

 

Бремен (BRE)

19.06 – 25.09 

90€ – 150€ 

Бургас (BOJ)

 

Дюселдорф (DUS)

24.05 – 11.10 

90€ – 170€ 

 

Информация за чартърни полети ВАРНА – ГЕРМАНИЯ ще намерите тук

 

Ето и кратка информация за предлаганите от нас дестинации:

 

Чартърни полети Бургас – Франкфурт или Варна – Франкфурт

 

Франкфурт е смятан за финансовата столица на Германия и водещ финансов център в Европа. Разположен е в Западна Германия в провинция Хесен, по бреговете на река Майн. В този космополитен град се намират седалищата на Европейската централна банка и Франкфуртската външнотърговска банка, както и множество небостъргачи. Във Франкфурт се намира и най-голямото летище в Германия.

 

 Топ 3 на фестивалите, които препоръчваме да посетите във Франкфурт:

 

Майнфест (Mainfest)- провежда се в началото на месец август в Рьомерберг, на главния кей, където Фонтанът на справедливостта се превръща във фонтан от вино и има много забавления за деца и възрастни. Възникнал е като празник на рибарите.

Фестивал на ябълковото вино Äppelwoi”- в средата на август можете да дегустирате различни видове вина и да разгледате пазарът на стоки за производството му.

Фестивал на музеите на кея (Museumsuferfest)- е един от най- големите културни фестивали в Европа за изкуства, музика и кулинария. Провежда се в края на месец август.

 

Тава са само малка част от фестивалите и събитията на космополитният Франкфурт, които Ви препоръчваме да посетите. За ваше удобство можем да Ви предложим директни чартърни полети Варна – Франкфурт и Бургас – Франкфурт. Свържете се с нас за повече информация относно дати на полетите и цени на самолетните билети до Франкфурт.

 

Самолетни билети за чартърни полети Бургас – Мюнхен или Варна – Мюнхен

 

Мюнхен е център на провинцията Байерн и е сред най- посещаваните от българи градове в Германия. Известен е като столица на бирата и кулинарията. Свързва се предимно с Октоберфест, Олимпийският стадион, бирарията Hofbräuhaus и църквата „Фрауенкирхе”. Освен всички исторически забележителности, Мюнхен е модерен и забързан град, уникален със своята култура, изкуство и стил.

 

Вижте топ 3 на заведенията, които задължително трябва да посетите в Мюнхен:

 

Café Tambosi- прочутото бароково кафе, отворило врати преди повече от 230 години от италианеца Луиджи Тамбози. То е било любимото кафе на Моцарт, който винаги е ходил в него, когото е бил в Мюнхен. Посетете го и вие! 

Бирарията Hofbräuhaus, датираща от 1583г. Ще ви предложи огромно разнообразие от немска бира, наденички и традиционни ястия.

Хиршгартен- не е заведение, но за сметка на това е най- голямата бирена градина в Европа, където можете да седнете на открито, сред природата, наслаждавайки се на обяда си.

 

Ако и на вас ви предстои ви пътуване до Мюнхен, съветваме ви да се възползвате от директните чартърни полети Варна – Мюнхен или Бургас – Мюнхен. Свържете се с нас за повече информация относно дати на полетите, свободни места и цени на самолетните билети за Мюнхен.

 

Чартърни полети Бургас – Хановер или Варна – Хановер

 

Хановер е столицата на немската провинция Долна Саксония. Той е известен в цял свят с множеството панаири, които се провеждат на Хановермесе- най – големият технически панаир в света и за това е посещаван от голям брой бизнес туристи. Идвайки в Хановер по работа, има много други неща, които задължително трябва да посетите и разгледате.

 

Обобщи ли сме ги в топ 3 на най- важните забележителности на Хановер:

 

Ботаническите Градини в бароковия замък Херенхаузен – известни са с това че наподобяват тези във Версай. Най- подходящото време да ги посетите е през пролетта и лятото.

Изкуственото езеро Маш на река Лайне- чудесна възможност за разходка с лодка и различни видове водни спортове. Всяко лято там се провеждат различни фестивали.

Къщата на барон Мюнхаузен- намира се на около 70 км. от града, но си заслужава да се посети. Отворена е от март до октомври, включително и събота. Барон Мюнхаузен е реална историческа личност, по късно станала прототип на литературен герой, днес е нарицателно на човек, който разказва небивалици. 

 

Ако Ви предстои бизнес посещение на панаирите в Хановер, или искате да разгледате забележителностите на този град, свържете се с нас за информация за цени и места на самолетните билети за директен чартърен полет Варна – Хановер или Бургас – Хановер.

 

Чартърни полети Бургас – Дрезден или Варна – Дрезден:

 

Дрезден се намира в Източна Германия, на река Елба, само на 20 км. от границата с Чехия. Той е административен център на провинция Саксония и важен транспортен възел. Освен това е икономически и промишлен център, както и град на изкуството и културата. Забележителностите, които ще видите в Дрезден по време на престоят ви там са много и разнообразни: дворци, църкви, музеи, галерии, барокови и готически сгради, мостове. Времето да обиколите всички тях никога не стига.

 

 За това сме обобщили топ 3 на задължителните забележителности на Дрезден, които не трябва да пропускате:

 

Цвингерът е най- известната забележителност на Дрезден- впечатляващ бароков комплекс от 18 век, в който се намира едноименният дворец с картинната галерия и оръжейна палата,  музеи и красиви градини отвън.

Църквите „Фрауенкирхе“ и „Хофкирхе“.

Музеят „Зелените сводове“ съхраняващ едни от най- ценните съкровища на саксонските крале, подредени в 9 различни стаи (Кехлибарената, Стаята от слонова кост, Сребърната стая, Златната, Скъпоценната, Медната, Стаята на бижутата, Бронзовата и Ренесансовата стая). Необходима ви е предварителна резервация на сайта на музея.

 

Дрезден е невероятно красив град, който е и много удобна връзка за пътуване между Германия и Чехия. Като повечето големи градове, също има летище, до което ще се изпълняват чартърни полети през летния сезон от летище Бургас. Свържете се с Ди Ес Турс за информация относно свободни места и цени на самолетните билети до Дрезден.

 

Чартърни полети Бургас – Падерборн

 

Падерборн е сред по- малките градове в Германия, намиращ се в провинцията Северен Рейн Вестфалия. Името на града произлиза от старата дума за „извор“. Известен е като университетски град, но има и богата история с много културно- исторически забележителности, които можете да посетите.

 

Запознайте се с топ 3 най- важните забележителности в Падерборн.

 

Символ на града е Катедралата с известният й прозорец с трите заека, построена в периода на 10 – 13 век;

Замъка Нойхаус;

Църквата с базилика „Св. Св. Петър и Павел“, създадена през далечната 1015 г.

 

В Падерборн има и летище, което е удобно за пътуващите в цяла Северозападна Германия, защото не е толкова натоварено като останалите големи градове в района. За удобство на живеещите в Източната половина на България, през летният период на годината ще се изпълняват директни полети Бургас – Падерборн. Възползвайте се от възможностите за лесно и достъпно пътуване до Германия. Свържете се с нас за повече информация.

 

За актуална и подробна информация, относно свободни места, часове на полетите и цени на самолетните билети, моля свържете се с нас на телефони: Варна – 052/ 607 609 и Бургас 056/ 826 355.

 

 

Полезни връзки:
Екскурзии | Екзотични екскурзии | Самолетни билети | Чартъри от Варна и Бургас | Хотели | Туристически услуги