Почивка в гр.Елена! 2 или 3 нощувки + закуски + вечери + топъл басейн, джакузи на ТОП цена в Хотел Николовата къща!

2
Добави коментар
europe1997
europe1997

Особености
Николовата къща се намира в непосредствена близост до центъра на град Елена. Едно изолирано кътче на лукс и елегантност, предназначено за всеки, който е решил да почива пълноценно. С уникалното си местоположение къщата предлага удобството да бъдете само на няколко крачки от магазините, музеите и заведенията и в същото време да се насладите на тишина и покой, в един малък оазис от зеленина. Николовата къща разполага с двадесет места разпределени в двойни и три тройни стаи, апартамент с кухненски бокс,апартамент спалня с хол и луксозен апартамент с джакузи за двама и голяма веранда. Николовата къща е създадена да задоволи и най-претенциозните изисквания на туристите. Домакините ви предлагат изкушението да ползвате закрития басейн с топла вода независимо от сезона и температурите навън – едно чудесно преживяване, особено за зимната ви ваканция. 

Можете да посетите механа Национал която работи към хотела ,да опитате местни специалитети,еленска сливова а за доброто настроение се грижи оркестър.

Екстри

Семеен хотел Николова к-ща Басейн, Елена Ви предлага следните удобства:паркинг, ресторант, сауна, джакузи, рум сервиз, детски кът, барбекю, лоби бар, кафене, телевизор, кухня, кабелна тв, сателитна тв, отопление, хладилник, интернет, баня/тоалетна, закрит басейн, ютия, сешоар, кухненски бокс, гладене, кафе машина, лятна градина, механа, достъп за инвалиди, SPA център.

Условия

Ваучерът е валиден от 23.02.2015г. до 31.03.2015г.

Всеки може да купи неограничен брой ваучери за себе си и за подарък.

Необходима е предварителна резервация на телефон: 0888497131.

Ваучерът включва: Почивка в гр.Елена! 2 или 3 нощувки + закуски + вечери + топъл басейн, джакузи на ТОП цена в Хотел Николовата къща!

Оферта 1: 2 нощувки. Цена на човек 58лв. Цена на ваучера 5.80 лв., заплаща се през системата на www.Kolektivni.bg

Доплащане на място в хотела.Офертата важи при двойно настаняване.

Оферта 2: 3 нощувки. Цена на човек 87лв. Цена на ваучера 8.70 лв., заплаща се през системата на www.Kolektivni.bg

Доплащане на място в хотела.Офертата важи при двойно настаняване.Важно: Ваучерът важи за дните от Неделя до Четвъртък! Ваучерът НЕ важи за 14.02.2015, както и за Национални празници!Ваучерът включва: Една нощувка за един човек настанен във всички видове помещения, но при максимална заетост на леглата; Една закуска за един човек; Една вечеря за един човек; Вечерите са в механа Национал; Ползване на топъл басейн и джакузи; Деца до 6г. се настаняват безплатно с включена закуска и ползване на басейн и джакузи; Деца от 6г. до 12г. заплащат 12 лв. на рецепция с включени закуска, вечеря ползване на басейн и джакузи; Трети възрастен заплаща 18 лв. на рецепция с включени закуска, вечеря ползване на басейн и джакузи.Офертата е валидна от неделя до четвъртък включително.

Намалението може да се ползва само със закупен ваучер от www.Kolektivni.bg

След завършване на офертата имате възможност в срок до 3 дни да платите вашите зявени ваучери.