Salvatore Ferragamo „Emozione“ – ароматът на успешните и самоуверени жени » Аромати

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Salvatore Ferragamo непрестанно търси и черпи вдъхновение от най-изтънчените жени на своето време. Жените, които не просто сияят със своя успех, но също и с тяхната емоционална хармония, самоувереност и елегантност. Вдъхновен от тяхната философия и визия, Salvatore Ferragamo дарява своя иконичен Eau de Parfum на една жената, която желае истински моменти на пълнота. Класически и същевременно модерен аромат, който кодира удоволствието от емоциите и удовлетворението от живота: Emozione

Мултифасетен аромат, който съчетава женствен флорален букет за изисканост и скъпоценни дървесни текстури, обогатени с докосване на чувственост с бляскави Шипрови нотки. Сияйният блясък на свежестта от сочен Бергамот е омекотен от пудрен Ирис и нотки на Бяла Праскова за кадифено усещане. Сърцето отразява бляскавата женственост чрез букет от нежни Божури, чувствени Български Рози и пристрастяващ Хелиотроп. Хармоничната прегръдка на мистериозно Пачули и интензивни Велурени нотки, обогатяват аромата чрез възвишен воал от Бял Мускус, създавайки разкошна суха основа.

Майсторската изработка на Ferragamo също е представена във флакона, който отразява ценностите на марката-изтънченост и внимание към детаела. Златните елементи в горната част на флакона заедно с бежовата кожа, допълват ценността му. Окончателният намек за безгрижие се допълва от емблематичната верига с белезници.

Елегантната същност допълнително е изразена от сияен прасковен цвят и логото ‘Emozione’, което е написано с черни големи букви, категорично подчертавайки името на аромата. Яркото богатство и елегантният блясък на Emozione, са перфектно отразени от комбинацията на характерни цветове във външната опаковка, прасковено и топло бяло, напомняйки ни на цвят на сок и кожа, контрастиращи с черното лого Emotion.