Каква врата да изберем?

2
Добави коментар
joy88
joy88

 Изборът на модел врата зависи от пространството в помещенията, които свързва вратата и тяхното предназначение –дали те са преходни или отделни и дали помещението води към помещение с повишена влажност.
 Съвременните  врати се характеризират с модерен дизайн и висока топло и звукоизолация, което е изключително важно.
 Благодарение на добрата топлоизолация може да се спести много от разходите за електроенергия. Една изолация се постига с алуминиев профил, минерална вата, добро прилепване при затваряне и други технически решения. Звукоизолацията също е важна характеристика за една врата и е предпочитана за домашни и обществени сгради в деншно време.
 Изборът от различни модели на интериорни врати е безкраен- от изчистен и модерен дизайн до класически дървени врати с най- различни елементи и остъкляване, както и цветове, покрития и орнаменти. 
 В зависимост от модела, инериорните врати биват еднокрили, двукрили, сгъваеми или плъзгащи се. Цените на различните видове са различни и зависят от материалите и дизайна. За да изберете най- подходящата врата е добре да се консултирате със специалист за техническите параметри- размер, материал, обков, вид. Винаги можете да дадете поръчка за индивидуална врата.
 Никога не пестете за интериорна врата, тъй като тя ще ви служи за дълъг период от време и ще я гледате всеки ден. Една стилна врата повишава функциалността и естетиката на всеки един дом.
 За дневна или кухня са много подходящи вратите с декоративно стъкло или с огледална повърхност. Вратите от естествени материали (дървените) създават гостоприемна среда и придават уют и топлина в дома. Стъклените и металните врати са подходящи за офиси, тъй като са практични и придават семпла и изчистена обстановка. Класическите врати, изработени по най- високи изисквания с модерен дизайн могат да задоволят и най- капризния и изтънчен вкус. Панелите от мдф са покрити с естествен фурнир, гланцирана повърхност или полипропиленове финиш и предимно от висококачествени екологичночисти материали. Освен стила и материала, трябва да се изберат и различните аксесоари- панти, брави, дръжки и т. н.  
 Вида на интериорната врата и нейното разположение оказват влияние върху функциалността на помещението. Преди да се направи най- добрия избор, трябва да се обмислят абсолютно всички датайли. Например какво пространство желаете да се открие, дали искате да се вижда през вратата, дали искате да се чува през нея, дали трябва да е пожароустойчива или влагоустойчива и т. н. Трябва да сте наясно с всичките тези неща преди да закупите нови интериорни врати или да подмените старите си.
 Една врата може да създаде неупотребявана зона или да отнеме част от пространство, което се може да се използва. За по- малки и по- тесни помещения най- подходящи са интериорните плъзгащи се врати, за да осигурят повече пространство. Този модел врати осигуряват преход между помещенията, но тъй като са наравно с линията на стената и пестят максимално от цялото пространство, което другите врати биха отнели.
 Интериорните врати допълват цялостния интериор на едно жилище. Затова изключително важно е техния избор да бъде съобразен максимално с мебелите и изобщо с цялото обзавеждане в дома ви.
 Ако имате затруднения в избора си, винаги можете да посетите някои инернет сайт или да се допитате до приятели. Ако сте от София, задължително разгледайте многообразието от модели врати Борман Комерс, които се характеризират с високо качество, за всеки стил и вкус и достъпни цени. 

»

created by SEO web design