Първи официален постер на „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“

0
Добави коментар
bellerephon
bellerephon

Marvel разкри първия официален плакат на „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“. До момента разполагахме само с тийзър постери и с нетърпение очаквахме нещо ново.

Впечатление прави опита на компанията да побере всички участници във филма в един кадър. Изглежда не са успели (или искали), тъй като все още нямаме поглед върху героя на Пол Бетани The Vision.

Не е изненадващо, че имената на Робърт Дауни-младши, Крис Евънс, Крис Хемсуърт и Марк Ръфало заемат челните места в плаката, но е учудваща позицията на Капитан Америка, който се намира най-близо до зрителя. В миналия филм, основна фигура беше Железният човек, като се очаква и тук нещата да стоят по подобен начин. Може и да си въобразяваме, но според нас акцентът ще падне върху Стив Роджърс и именно това се опитват да ни подскажат създателите на плаката. Дали още с този филм, взаимоотношенията между някои от супергероите ще се влошат, и това ще бъде нещо като прелюдия за „Captain America: Civil War“ ? Времето ще покаже, за момента единственото, което можем да направим е да гадаем.

„Марвел представя „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“, епично продължение на най-мащабния филм за супергерои на всички времена. Когато Тони Старк се опитва да стартира пасивна мироопазваща програма, настава бъркотия и най-могъщите супергерои на Земята, включващи Железния човек, Капитан Америка, Тор, Хълк, Черната вдовица и Ястребово око са поставени на върховно изпитание, тъй като съдбата на планетата виси на косъм. Когато се появява подлият злодей Ултрон, от Отмъстителите зависи да го спрат, за да не осъществи ужасния си план. Скоро неохотни съюзи и неочакван екшън подготвят пътя за епично и уникално глобално приключение.“

Част от актьорския състав е същия, който взе участие в оригиналния филм: Марк Ръфало, Крис Евънс, Гуинет Полтроу, Джеръми Ренър, Крис Хемсуърт, Скарлет Йохансон, Робърт Дауни-мл. и Самюел Л. Джаксън. Към тях се орисъединяват Джеймс Спейдър като Ултрон, Елизабет Олсън, която ще влезне в ролята на Уанда Максимоф, Арън Тейлър – Джонсън като Пиетро Максимоф и Пол Бетани като The Vision.

Режисьор на мащабната продукция е Джос Уедън, а сценаристи Стан Лий, Джак Кърби и Джос Уедън.

Световната премиера на филма е на 1 май, 2015 година.

Сходни публикации

Тагове: Крис Евънс, Крис Хемсуърт, Отмъстителите: Ерата на Ултрон, официален, плакат, постер, Робърт Дауни-младши