Горещи мацки в „Гореща гонка“

1
Добави коментар
biserkostadinov
biserkostadinov

Комедията, която излиза по кината от 8 май, представя нов комедиен тандем: София Вергара и Рийз Уидърспун

Не, те не са Сюзан Сарандън и Джина Дейвис в „Телма и Луиз“ (1991), нито пък Пенелопе Крус и Салма Хайек в „Бандитки“ (2006), макар че на даден етап също се оказват бегълки от закона.

Новият дамски екранен тандем включва носителката на „Оскар“ Рийз Уидърспун, която беше номинирана отново за тазгодишните награди, и най-високоплатената актриса в телевизията – София Вергара от сериала „Модерно семейство“.

Двете демонстрират комедийния си талант във филма „Гореща гонка“, където блондинката влиза в ролята на полицайка, а латинодивата играе защитена свидетелка срещу наркобос.

Режисира ги жена – Ан Флетчър, нашумяла с дебюта си „В ритъма на
танца“ / Step Up (2006) и романтични комедии като „Предложението“ със
Сандра Бълок.

В новия й филм Рийз Уидърспун е полицайка от Тексас, която следва строго правилата и е много амбициозна. Тя получава важната задача да опази съпругата на наркобос (София Вергара), която е единствен свидетел по делото срещу мексикански наркокартел.

Това обаче не се оказва лесно и въпреки че на пръв поглед нямат нищо общо помежду си, скоро са принудени да се съюзят, за да се изправят срещу всички, които са по петите им…

Подложени на преследвания и престрелки, сблъсквайки се с корумпирани ченгета и хващащи
окото мъже, двете ръсят сексапил навсякъде по пътя си, като дори се преструват
на лесбийки „за заблуда на врага“

След „Оскара“ за биографичния музикален Walk the Line (2006) тази година Рийз Уидърспун беше номинирана отново с „Моята разходка в дивото“, на София филм фест през март.

С оригинално заглавие Wild филмът е екранизация по мемоарната книга на Черил Стрейд „Моето приключение в дивото (1800 км по Тихоокеанския хребетен път)“ и сценарий на Ник Хорнби, под режисурата на Жан-Марк Вале („Клубът на купувачите от Далас“). 

Миналата година Вергара стана най-високоплатеното лице от тв сериалите, с годишен доход 37 млн. долара, като изпревари дори звездите от „Двама мъже и половина“.

Актрисата, родена в Колумбия,
напоследък се появява не само в „Модерно семейство“, а и с истинската си
многолюдна фамилия – в реклама на шампоан против пърхот.

По Коледа тя се сгоди за колегата си Джо Манганиело, който е с близо пет години по-млад от нея.