Диамант Хъркимър

3
Добави коментар
Nutrim
Nutrim

Диамантите от Хъркимър не са истински диаманти. Те са много стари кварцови кристали на десетки, дори стотици милиони години, образували се надълбоко в недрата на земята. Поради тази причина те са много редки екземпляри, защото все още малка част от тях са изтласкани на повърхността на земята и са достигнали до човечеството. Наименованието им идва от тяхната кристална решетка, която наподобява много тази на диамантите. Това е причината да имат изразен блясък. Хъркимър е името на градчето в Америка където за първи път са открити. В България те все още не са широко разпространение поради тяхната рядкост и висока цена.

„ХАРАКТЕРИСТИКИ: Камъкът зарежда с енергия, разведрява и увеличава креативността. Силно настройващ кристал – особено малките образци и изключително спокоен. Той стимулира психическите способности (например ясновидство), духовното зрение и телепатията, свързва напътствия от висшите измерения и засилва съновиденията, които имат връзка със спомени и прозрения. Камъкът стимулира съзнателното настройване към висшите духовни нива и към вашият собствен потенциал. Очиства чакрите и открива каналите за потока от духовна енергия, може да бъде използван за достъп до информация от минал живот, така че да установите блокажите или съпротивите на вашето духовно израстване. В този случай диамантът от хъркимър улеснява внимателното освобождаване и трансформацията и ви тласка напред към целта на вашата душа. Активира светлинното тяло (меркаба). Диамантът на Хъркимър настройва хората и ги свързва, когато се налага да бъдат разделени, всеки човек трябва да носи по един камък. Той засилва телепатията, особено при първите практически стъпки, и настройва един към друг лечителят и пациента. Камъкът притежава памет, в която може да се съхранява информация за по-нататъшен анализ. Той може да бъде програмиран да привлича други хора. Диамантът от Хъркимър е един от най-силните кристали за пречистване на електромагнитно замърсяване и радиоактивност. Блокира геопатогенния стрес и е отлично средство за създаване на положителна енергийна мрежа около къщата и леглото (използват се по-големи образци).

ЛЕЧЕБНИ СВОЙСТВА:

Диамантът от Хъркимър е средство за детоксикация;
Предпазва от радиоактивност и влияе на заразни заболявания; 
Премахва безсъние причинено от геопатогенния стрес или електромагнитно замърсяване; 
Регулира ДНК; 
Проблеми с клетките и с метаболитния дисбаланс; 
Елеминира стреса и напрежението в тялото; 
Кристалът провокира спомени от минали животи, отнасящи се до наранявания и заболявания, които влияят и на настоящето.

Източник: Енциклопедия на кристалите“

Знаете колко ценя кристалите, те участват ежедневно във всички практики, които провеждам. От две години имам желанието да започна да споделям кристалите, които имам с вас, но понеже са ми много скъпи ми е трудно така лесно да се разделя с тях. Ще ви разкажа една кратка история за това какво ме провокира да започна да зареждам кристали, които да помагат на хората.

Преди две години работих работа, която ме научи на много. Бях много благодарен за подкрепата на моите началници, защото те бяха неотлъчно до мен в изпитанията, през които преминавах. Тогава в знак на благодарност им подарих кристали, които преди това бях заредил с енергията, която протича през мен. Един ден моята пряка началничка катастрофира тежко, след няколко дни тя отиде при жена с енергийни способности да и лее куршум, за да изкара уплахата, която бе насъбрала по време на катастрофата. Тогава тази жена докато леела куршума видяла, че живее втори живот и че в себе си носи нещо остро, което и спасило живота. Първоначално моята началничка не взела под внимание думите и, защото знаейки какво има в чантата си тя не носи нищо остро в себе си, но когато се е прибрала и разгледала подробно чантата видяла огънат в предпазен плат кристала, който и бях подарил, той е с остър връх. Един ден тя ме извика и ми сподели тази история, на мен ми дойде като гръм от ясно небе, защото не съм очаквал нещо подобно да ми каже. Историята и силно ми въздейства и в удобен случай, когато имах възможност да контактувам с моята душа, и зададох въпроса наистина ли съм спасил живота на този човек с енергията, която съм вложил в кристала. Отговорът беше с категоричен тон „ДА“, и ми обясни, че катастрофата е била кармично предизвикана от много голям негативен товар, който е пренесла от минал свой живот. Кристала е поел и траснформирал голяма част от негативната енергия, затова и катастрофата е минало по-леко. Всичко това ме мотивира да започна да зареждам кристали, които да помагат на хората защото знам, че енергията може както да ги закриля, така и да ги подпомага в делата да са по-концентрирани и с по-голяма лекота да постигат успехите към, които са се устремили.

Кристалите, които ви предлагам са прочистени и енергийно заредени от мен лично. Те винаги участват от самото начало на всички практики, които провеждаме за прочистване и хармонизиране на енергийното поле на България. Участвали са в над 200 такива практики, като те имат способността както да фокусират и мултиплицират енергията, така и да я попиват в кристалната си решетка и по този начин с всеки следващ сеанс енергията в тях се наслагва и мултиплицира, това действа засилващо на неговите характеристики и лечебни свойства.

Цена за 1бр. 50 лева

За поръчка пишете ми данни за доставка тук: или на телефон: 0988 895 789

ПРИМЕРНА ПОРЪЧКА:

Име: …

Телефон: …

Адрес: гр. … Офис еконт: …. или адрес….

Брой кристали ….

Коментар: …. 

Благодаря ви! Бъдете Благословени!