ВХОДНИ И ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ | ТРАНСПРОГРЕС доставка и монтаж

6
Добави коментар
vesko_v
vesko_v

Добре дошли във фирменият сайт на ТРАНСПРОГРЕС. Надяваме се, че ще откриете входна или интериорна врата която търсите. За всички въпроси които възникнат, моля потърсете ни в най-близкият до Вас офис.

Основна част от нашето производство е насочено към входни (външни) врати. Предлаганото разнообразие от материали, цветове, брави и обков позволява да задоволим почти всяко желание което клиента изрази за своята врата. Всички входни (външни) врати произведени от нас са строго съобразени с конкретният случай и клиент.

…логично продължение на нашият бизнес са интериорните (вътрешни) врати, при тях ние продължаваме да налагаме нашето разбиране, че желанието на клиента е от първостепенно значение. С богат избор от качествени материали, бои, лакове, орнаменти, остъклявания и аксесоари ние даваме възможност на клиента да не прави компромис с избора на желана от него интериорна (вътрешна) врата.

Използвайки натрупаният през последните 15 години опит в производството и дистрибуцията на врати, и имайки като основа модерна производствена база, ни дава възможност да изпълним сложни и нестандартни проекти за врати свързани с индустрията.