Елегантна гривна, ръчно изработена от естествени камъни – 10 мм мъниста Гранат и Котешко око

1
Добави коментар
emil.nikolov.12532
emil.nikolov.12532

 

Елегантна гривна, ръчно изработена от естествени камъни – 10 мм мъниста Гранат и Котешко око

 

 

Стилна еластична гривна ръчна изработка от мъниста Гранат и Котешко око с диаметър 10 мм и стандартна дължина 17 см.

При желание от Ваша страна можем да изработим гривни с комбинация от естествени камъни и висулки по Ваш избор – без утежняване на цената.

 

ПРОМОЦИЯ!
При закупуване на повече от един брой гривни от естествени камъни (независимо от кой модел) Ви предлагаме следните отстъпки:
  – За 2 бр. гривни – Цена – 2 х 7.50 лв. Обща сума 15.00 лв. ( Отстъпка – 5% )
  – За 3 бр. гривни – Цена – 3 х 7.00 лв. Обща сума 21.00 лв. ( Отстъпка – 11% )
  – За 5 бр. гривни – Цена – 5 х 6.50 лв. Обща сума 32.50 лв. ( Отстъпка – 18% )
  – За 10 бр. гривни – Цена – 10 х 6.00 лв. Обща сума 60.00 лв. ( Отстъпка – 24% )
Отстъпката ще бъде приспадната от сумата на Вашата поръчка.

 

При желание от Ваша страна, можем да Ви я изпратим в красива цветна кутийка (+1.99 лв.).

 

Свойства и значение на естествените камъни:

ГРАНАТ – камъкът на Любовта и Предаността

Мистични свойства:

Гранатът е бил използван от векове от императори, рицари и войни като защитен талисман, а от индусите и будистите като свещен камък на просветлението. Той привлича и насърчава любовта и спокойствието, прогонва депресията и възбужда сексуалността.  Стимулира инстинкта за оцеляване като вдъхва воля и кураж. Това е камъкът на търпението и упоритостта, жизнеността, смелостта  и женската сексуална сила.Ако сте обект на злобни клевети, клюки и лъжи, той ще отблъсне негативните вибрации.

Лечебни свойства:

Помага при маточни, вагинални и репродуктивни проблеми и за всякакви заболявания на кръвообращението. Гранатът пречиства кръвта и оказва благотворно въздействие  при възпаления, инфекции и кожни болести. Полезен е при измръзване, анемия, парализа, невралгия, артрит. Отключва и балансира сексуалността.
Чакри: Муладхара ( коренна ), Свадхистана ( сакрална ).

 

 

Котешко око – съхранява любовта и защитава от измяна

Със словосъчетанието „котешко око”, обикновено наричат вариантите на минерали, които напомнят ирисите на котешките очи. В такива камъни, отшлифовани във вид кабошон, се вижда линия светлина, разположена паралелно на дължината на неговата ос. Тя удивително прилича на черната издължена котешка зеница.

Мистични свойства:
Болшинството камъни с ефект „котешко око”, традиционно са били считани за пазители. Украшения с тях са носели, за да защитят себе си от зли сили, от уроки. В частност се е смятало, че „котешкото око”, помага да се съхрани любовта и защитава от измени. Мистиците считат, че камък с ефект „котешко око” е способен меко да привлече вниманието на околните към притежателя си. Украшения с „котешко око” спомагат подобряване на отношенията между хората, подпомагайки тяхното взаиморазбиране.

Лечебни свойства:

Смята се, че камъните с ефект „котешко око”, обладава проективната енергия Ян. Те помагат при бронхиална астма, анемия и пристъпи на ревматизъм, способни са да намалят болките в ставите. Говорят, че гердани от „котешко око”, способстват борбата със заболяванията на гърлото: ларингит, трахеит и бронхит. Специалистите съветват да се носят украшения с „котешко око” след счупвания за скорошно заздравяване на костта.