Конкурси всякакви: Спечелете страхотен скутер Vespa от вафли Мура

1
Добави коментар
pgp

Краен срок – 23 март 2015

Награди: 1 награда – скутер Vespa®

Всеки желаещ да участва в играта, трябва да посети сайта на играта, където регистрирайки име, телефонен номер и имейл, системата му дава възможност да отговори на 2 въпроса, свързани с марката МУРА®. Всеки потребител, отговорил правилно на двата въпроса, автоматично се включва в томболата за скутер Vespa® в края на промоцията.
Един участник има право да се включи само един път в томболата, т.е. комбинацията от име, телефон и имейл е уникална и веднъж отговорил правилно на двата въпроса, участник не може да отговаря повече.

Печелившият участник ще бъде изтеглен на 23.03.2015 г., в 23:30ч. на случаен принцип чрез специализиран компютърен софтуер, осигуряващ равен шанс за печалба на всички участници.

След определяне на печелившия участник, се изтеглят 2 (два) резервни профила. Резервен печеливш профил може да замести предходния изтеглен, при условие че печелившият участник не може да бъде открит съгласно т. 7.5.

Печелившият профил ще бъде публикуван на интернет сайта www.nestlechoco.bg в секция „Победители“.

Представител на организатора на промоцията, в рамките на 48 часа от обявяването на победителя, ще се свърже със спечелилия участник за уточняване приемането на наградата.

Начина на получаване на наградата – скутер Vespa®, се уточнява между печелившия и организатора на играта, след като последният се е свързал със спечелилия.

Наградата се получава, само след като участникът удостовери самоличността си чрез лична карта. Трети лица не могат да получат наградата от името на печелившия. Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична стойност.