Уникална смес премахва стриите! Вижте как да я приготвите!

1
Добави коментар
S.S
S.S

Advertisement:

Изключително неприятно за всяка дама е да види по тялото си загрозяващите стрии, които променят вида на кожата, особено след някои по-строга диета, която ни е помогнала да смъкнем излишните килограми. Стриите се появяват след бременност дори и е почти невъзможно да се отървем от тях. Съществуват обаче различни начини, с които може да ги заличим в някаква степен, както и да предотвратим появата на нови такива. За всички дами, които

Advertisement:

държат на външния си вид и красивата кожа, от www.blitz.bg разкриват рецептата на едно уникално масло против стрии, чиято употреба ще Ви помогне да подобрите самочувствието си и да преборите стриите. Маслото се приготвя лесно, а нужните съставки за него са следните:

100 мл нерафиниран зехтин

20 мл масло от сладък бадем

20 мл етерично масло от розмарин

20 мл етерично масло от хвойна

20 мл етерично масло от

лимон

20 мл етерично масло от карамфил

Всички масла се смесват, докато получите 200мл. Масло, готово за мазане. Съветваме Ви след като приготвите сместа, задължително да измиете ръцете си, тъй като етеричните масла може и да са полезни за кожата, но не бива да попадат в храната ни, както и в очите. Всяко от изброените масла, може да закупите от най-близката аптека, а със зехтина може да се сдобиете и от най-близкия магазин.