Вижте как да се отървете от целулита в домашни условия!

1
Добави коментар

Advertisement:

Advertisement:

В различните козметични салони предлагат какви ли не процедури за премахване на „портокалова кожа“, но те в повече случаи струват доста скъпо. Точно за това ние ще Ви разкрие как можете изцяло в домашни условия да се преборите с него или поне да го редуцирате, но ефекта няма да е толкова бърз, колкото с професионални и скъпо струващи процедури. 

Като за начало трябва да пречистите тялото си от всякакви токсини, които спомагат за образуването на „бучиците“ по кожата. Това може да направите като ограничите и сведете до минимум консумацията на алкохол, тютюневи изделия, газирани напитки, хляб, рафинирани и преработени храни, както и солта, която спомага за задържането на вода в организма. 

Другото много важно нещо, което трябва да започнете да правите, ако искате да имате гладка кожа, без целулит е да спортувате по минимум 10-20 минути на ден, като не е необходимо да имате направена специална програма и прочие. В интернет има достатъчно лесни за изпълнение в домашни условия упражнения за стегнато тяло.

 

Ако желаете по-бърз ефект нищо не Ви пречи да си забъркате и един изцяло натурален антицелулитен крем, като смесите утайката от кафе с някакво растително масло и овлажняващ лосион по избор. А за по-бързото изглаждане на „портокаловата кожа“ се препоръчва да си правите ежедневен масаж с кръгообразни движения, за да стимулирате кръвообращението, съветват колегите от dama.bg.