Тази стара тибетска рецепта гарантира здраве и дълголетие! Вижте как да си я приготвите сами!

1
Добави коментар

Advertisement:

Advertisement:

Рецептата за приготвянето на сместа е много проста, а съставките, които ни трябват за направата ѝ са известни по цял свят с уникалните си свойства. Това са медът, лимоните и чесънът. 

За да си приготвим сами уникалната тибетска смес за здраве и дълголетие са ни необходими 10 лимона, 10 глави чесън и 1 килограм мед. И това е всичко! Сместа се приготвя като обелените и нарязани на ситно скилидки чесън се смесват със сока от 10-те лимона и хомогенната смес се прибавя към меда. 

Вече обърканата смес се затваря в буркан за 8-10 дни, след което се приема по една лъжица преди първото хранене за деня и една преди последното похапване. 

Не е нужно да казваме за пореден път, че чесънът, медът и лимоните имат един куп полезни съставки и помагат много за укрепването на имунната система и организма, защото едва ли има човек, който да не го знае това. Според тибетските лечители обаче, тази смес гарантира ѝ, че ще предпазите сърцето си от инфарк, а заради чесъна, който има свойството да забавя стареенето на клетките сместа гарантира ѝ дълголетие, предадоха колегите от Razkritia.com.